Staatssecretaris Eva De Bleeker bracht een bezoek aan Seris in Diegem.
Volledig scherm
Staatssecretaris Eva De Bleeker bracht een bezoek aan Seris in Diegem. © Marc Baert

Staatssecretaris De Bleeker bezoekt Seris: “Bewakingsfirma toont aan dat groei nog steeds mogelijk is”

DiegemBewakingsfirma Seris heeft maandagmiddag op het kantoor in Diegem bezoek gekregen van staatssecretaris Eva De Bleeker (Open Vld). Het bezoek kwam er omdat Seris in haar zoektocht naar werkkrachten potentiële kandidaten van A tot Z opleidt. “Samen met de privésector willen we werk maken van een hogere tewerkstellingsgraad”, aldus De Bleeker.

  1. Nachtclub Fuse mag twee dagen per week terug openen, maar wel onder voorwaarden: “Dit is geen overwinning, maar een wake-upcall”
    PREMIUM
    Brussel

    Nachtclub Fuse mag twee dagen per week terug openen, maar wel onder voorwaar­den: “Dit is geen overwin­ning, maar een wa­ke-up­call”

    Leefmilieu Brussel heeft beslist dat de Fuse haar deuren opnieuw mag openen, en dat twee dagen per week. Dat bevestigt woordvoerster Pascale Hourman. Aan de heropening zijn wel enkele voorwaarden verbonden. Zo moet de club binnen de twee jaar verhuizen, of betere geluidsisolatie plaatsen. “We zullen proberen ons aan de richtlijnen te houden, maar vrezen alsnog te moeten sluiten”, reageert de leiding van de Fuse via sociale media.