Op de parking van Makro in Machelen verzamelden zondagmiddag 118 tuningfreaks met 66 wagens.
Volledig scherm
Op de parking van Makro in Machelen verzamelden zondagmiddag 118 tuningfreaks met 66 wagens. © Marc Baert

Politie stelt uiteindelijk 16 pv’s op bij tuning-evenement op parking Makro

MachelenDe lokale politie Vilvoorde-Machelen heeft zondag uiteindelijk 16 van de 118 aanwezigen op de tuning-bijeenkomst op de parking van het Makro-warenhuis in Machelen beboet. Toen de agenten ter plaatse kwamen, probeerden enkele wagenliefhebbers te vluchten, maar daar slaagden ze niet in.

 1. Vilvoorde gaat samenwerking aan met Street Art Cities, dé internationale applicatie waar kunst en verhaal centraal staan: “Hebben meer dan 50 street art-werken, en volgende locatie is al in zicht”
  PREMIUM
  Vilvoorde

  Vilvoorde gaat samenwer­king aan met Street Art Cities, dé internatio­na­le applicatie waar kunst en verhaal centraal staan: “Hebben meer dan 50 street art-wer­ken, en volgende locatie is al in zicht”

  Vilvoorde sluit zich aan bij Street Art Cities, een internationaal platform waarop enkel de knapste street art-werken verzameld staan. De kern van deze groep situeert zich in Nederland en België, maar rijkt wel 90 landen en 750 steden ver en is goed voor 30.000 werken. “Absoluut terecht dat Vilvoorde een plek op het platform krijgt, Vilvoorde is een van de steden waar men street art omhoog hevelde tot kunst”, klinkt het.
 1. Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensoverschrijdend gedrag
  Play

  Nomi gaat uit de kleren tegen seksueel grensover­schrij­dend gedrag

 2. Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht
  Play
  bizar

  Vrouw wil geen masker dragen en trekt haar string over gezicht