Het Okay-warenhuis in Diegem werd donderdagmiddag overvallen.
Volledig scherm
Het Okay-warenhuis in Diegem werd donderdagmiddag overvallen. © Lukas

Overvallenplaag zet zich voort: gemaskerde en gewapende mannen overvallen Okay

DiegemNa de overval van vorige week woensdag op de Carrefour Express in Machelen is donderdagmiddag het Okay-warenhuis in deelgemeente Diegem overvallen. Twee gemaskerde en gewapende mannen gingen met een beperkte buit aan de haal. De zoveelste overval al in korte tijd in de regio.

 1. Dertiger riskeert gevangenisstraf van 30 maanden voor mishandeling van partner: “Het koppel heeft zich verzoend”

  Dertiger riskeert gevangenis­straf van 30 maanden voor mishande­ling van partner: “Het koppel heeft zich verzoend”

  Het parket Halle-Vilvoorde heeft donderdag een gevangenisstraf van 30 maanden gevorderd tegen een 36-jarige man uit Zaventem die zijn vriendin had mishandeld. De dertiger heeft de voorbije jaren al een rijkgevuld strafblad opgelopen, met niet minder dan 45 veroordelingen, onder meer voor intrafamiliaal geweld. Het parket zag dan ook geen enkele andere oplossing dan een effectieve gevangenisstraf, maar de verdediging pleitte voor een straf met probatie-uitstel.
  Zaventem
 2. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.
 1. Chelsey (10) schittert tussen de sterren van musical ‘Red Star Line’: “Mijn juf heeft al een kaartje”

  Chelsey (10) schittert tussen de sterren van musical ‘Red Star Line’: “Mijn juf heeft al een kaartje”

  In het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs is zondagavond de nieuwe spektakelmusical ‘Red Star Line’ in première gegaan. Op de affiche vind je grote namen als Jelle Cleymans, Jonas Van Geel, Lotte Stevens, Free Souffriau, Peter Van Den Begin en Carry Goossens. Tussen al dat geweld kan je ook een Vilvoords debutant aan het werk zien. Chelsey Van den Bogaert speelt zelfs 2 rollen.
  Vilvoorde