Illustratiefoto
Volledig scherm
Illustratiefoto © Vertommen

Ongeval op E19 richting Brussel in Machelen

 1. Gemeente verzegelt garage Aksoy Transport na verschillende overtredingen, uitbater ontgoocheld: “Moet men meteen zo drastisch ingrijpen?”
  PREMIUM
  Diegem

  Gemeente verzegelt garage Aksoy Transport na verschil­len­de overtredin­gen, uitbater ontgoo­cheld: “Moet men meteen zo drastisch ingrijpen?”

  De gemeente Machelen heeft autogarage Aksoy Transport in de Zaventemsesteenweg in Diegem verzegeld. Volgens burgemeester Jean-Pierre De Groef lapte de nieuwe eigenaar zowat alle regels aan zijn laars. Hij krijgt tot 1 augustus de tijd om met alles in orde te zijn. Uitbater Kadir Aksoy zegt dat hij niet op de hoogte was van alle regels en doet er naar eigen zeggen alles aan om snel weer te kunnen openen.
 2. Recordaantal gezinnen op zoek naar goedkoper energietarief: al 1,7 miljoen vergelijkingen in eerste jaarhelft
  Mijnenergie.be

  Recordaan­tal gezinnen op zoek naar goedkoper energieta­rief: al 1,7 miljoen vergelij­kin­gen in eerste jaarhelft

  Mijnenergie.be tekent een nieuw record op: de vergelijkingssite kreeg dit jaar al maar liefst 1,7 miljoen energievergelijkingen te verwerken. Dit ongeziene aantal onderstreept dat de consument in tijden van piekende energieprijzen het heft in eigen handen neemt en actief uitzoekt welke energieleverancier de goedkoopste tarieven aanbiedt. Kristof De Paepe, energie-expert bij Mijnenergie.be, geeft toelichting.