Na de gemeenteraadsverkiezingen konden Karina Rombauts en Marc Grootjans nog door één deur, maar dat was de voorbije maanden niet langer het geval.
Volledig scherm
PREMIUM
Na de gemeenteraadsverkiezingen konden Karina Rombauts en Marc Grootjans nog door één deur, maar dat was de voorbije maanden niet langer het geval. © Lukas

Net nu Machelse meerderheid opgeblazen werd, zet ‘spilfiguur’ Rombauts haar woning te koop: “Niets met politiek te maken, wel met thuissituatie”

MachelenCoup de théâtre in Machelen: Karina Rombauts (CD&V) – één van de spilfiguren in de politieke impasse – heeft haar woning te koop gezet en verlaat de gemeente mogelijk. En dat net nu Machelen onbestuurbaar verklaard werd. Sommigen vrezen dat dit een wraakactie is, maar dat ontkent ze zelf. “Er wordt heel wat geroddeld, maar mijn prioriteiten liggen bij mijn zieke man”, klinkt het.

 1. Want mama verdient het allerbeste: met deze 10 lokale tips zit je goed!
  PREMIUM
  Wemmel, asse, pepingen, Roosdaal, Vilvoorde, Overijse, Grimbergen, steenokkerzeel, zaventem, Dilbeek, halle

  Want mama verdient het allerbeste: met deze 10 lokale tips zit je goed!

  Op zondag 9 mei vieren we Moederdag. Zeker in coronatijden is het belangrijk om je mama eens goed in de watten te leggen. Heel wat lokale handelaars leveren hun producten aan huis en kunnen een duwtje in de rug goed gebruiken. Wij lijsten voor jou de 10 leukste lokale cadeautips op. Zo kan je jouw moeder in de bloemetjes zetten, haar een rustmoment gunnen of van lekkers voorzien! Voor elke mama wat wils.
 1. Agressieve kraaien "terroriseren" winkelier
  Play
  dieren

  Agressieve kraaien "terrorise­ren" winkelier

 2. Politie in India ontdekt verontrustende situatie: kinderen verpakken coronatesten in onhygiënische omstandigheden
  Play

  Politie in India ontdekt verontrus­ten­de situatie: kinderen verpakken coronates­ten in onhygiëni­sche omstandig­he­den