Al veertig jaar staan de kantine en de kleedkamers van Diegem Sport langs de Woluwelaan en binnenkort worden ze vernieuwd. Schepen Steve Claeys, bestuurslid Willy De Bouw, voorzitter Guy Van Weyenberge en sportschepen Peter Roose (vlnr.) zijn tevreden met de plannen.
Volledig scherm
PREMIUM
Al veertig jaar staan de kantine en de kleedkamers van Diegem Sport langs de Woluwelaan en binnenkort worden ze vernieuwd. Schepen Steve Claeys, bestuurslid Willy De Bouw, voorzitter Guy Van Weyenberge en sportschepen Peter Roose (vlnr.) zijn tevreden met de plannen. © Marc Baert

Na jeugdcomplex Diegem Sport nu ook metamorfose voor Gemeentelijk Sportstadion: “Broodnodig voor club op dit niveau”

DiegemVandaag wordt er nog volop gewerkt op het jeugdcomplex van Diegem Sport in de Kosterstraat, maar begin volgend jaar worden ook de kantines en kleedkamers van het Gemeentelijk Sportstadion langs de Woluwelaan onder handen genomen. Tot groot jolijt van de voetbalclub. “Het afgeleefde gebouw is ondertussen al 40 jaar oud en is dringend aan vernieuwing toe”, zegt voorzitter Guy Van Weyenberge.

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.