Illustratie: onder andere vier elektrische gitaren werden gestolen door de beklaagde
Volledig scherm
Illustratie: onder andere vier elektrische gitaren werden gestolen door de beklaagde © ThinkStock

Muziekgroep meermaals bestolen door bovenbuur

Een dertiger uit Machelen is veroordeeld tot een werkstraf van 200 uur voor verschillende diefstallen. De man stal meermaals van een muziekgroepje dat onder zijn woning repeteerde.

0 reacties

 1. Alle verdachten die dinsdag opgepakt werden in drugsmilieu werken op Brussels Airport: drie aangehouden, drie vrij onder voorwaarden
  Zaventem

  Alle verdachten die dinsdag opgepakt werden in drugsmili­eu werken op Brussels Airport: drie aangehou­den, drie vrij onder voorwaar­den

  De zes verdachten die dinsdag tijdens een grootschalige politieactie met huiszoekingen in Vlaams-Brabant, Antwerpen en Brussel opgepakt werden, werkten allemaal op Brussels Airport. De onderzoeksrechter stelde het zestal in verdenking van de invoer van verdovende middelen. Drie van hen blijven aangehouden, de andere drie werden vrijgelaten onder voorwaarden.
 2. Natuurpunt maakt statement met opruimactie na aanhoudend vandalisme in Peutiebos: “Doorn in oog van vrijwilligers die bos onderhouden”
  PREMIUM
  Machelen

  Natuurpunt maakt statement met opruimac­tie na aanhoudend vandalisme in Peutiebos: “Doorn in oog van vrijwilli­gers die bos onderhou­den”

  Vandalen hebben de voorbije weken lelijk huisgehouden in het Peutiebos in Machelen. Natuurpunt is het vandalisme in het natuurreservaat zo beu dat het woensdag samen met de gemeente Machelen en de aanpalende eigenaar van het perceel een opruimactie organiseerde. Als statement. “We hopen de vandalen hiermee aan te tonen dat ze het harde werk van vele vrijwilligers teniet doen”, klinkt het.
 3. Gemeente sluit Best Carwash niet ondanks vernietiging milieuvergunning: “Geen enkele reden om te sluiten”
  Zaventem

  Gemeente sluit Best Carwash niet ondanks vernieti­ging milieuver­gun­ning: “Geen enkele reden om te sluiten”

  Hoewel Best Carwash in Nossegem momenteel niet over een milieuvergunning beschikt, mogen er wel nog wagens gewassen worden. Dat heeft het Zaventemse schepencollege beslist. De Raad van State vernietigde de vergunning enkele weken geleden als gevolg van een vergetelheid door de provincie. “Er zijn voldoende redenen om geen sluiting op te leggen”, zegt bevoegd schepen Bart Dewandeleer (CD&V).
 1. Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschieten!"
  Play

  Man grijpt lynx die zijn vrouw aanvalt: "Ik ga je doodschie­ten!"

 2. Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren
  Play

  Strand van Knokke overspoeld door feestende jongeren