De organisatoren van Diegem Voor Het Goede Doel zamelden maar liefst 10.000 euro in met hun liefdadigheidsevenement.
Volledig scherm
De organisatoren van Diegem Voor Het Goede Doel zamelden maar liefst 10.000 euro in met hun liefdadigheidsevenement. © Lukas

MS Center dankt Bimeo Pro-toestel aan vrijgevige Diegemnaars

Het MS Center in Melsbroek heeft deze week een hoogtechnologisch Bimeo Pro-toestel in gebruik genomen. Het revalidatieziekenhuis heeft dat toestel te danken aan de gulheid van de Diegemnaars, die in oktober 10.000 euro inzamelden met de derde editie van ‘Diegem Voor Het Goede Doel’.

0 reacties

  1. De favoriete plekjes van ‘K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens in Scherpenheuvel-Zichem: “Hier wandel ik het liefst met mijn katten aan de leiband”
    PREMIUM
    Scherpenheuvel-Zichem

    De favoriete plekjes van ‘K2 zoekt K3'-finaliste Amy Courtens in Scherpen­heu­vel-Zi­chem: “Hier wandel ik het liefst met mijn katten aan de leiband”

    2021 was voor Amy Courtens (25) een onvergetelijk jaar. Na haar deelname aan ‘K2 zoekt K3' op VTM werd ze razend populair in Vlaanderen en Nederland. Ze greep net naast de felbegeerde stek in de meidengroep, maar blijft dromen van een leven in de spotlights. Voor ons maakt Amy even tijd om op pad te gaan langs haar favoriete plekjes in haar thuisgemeente Scherpenheuvel-Zichem.