Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

“Mijn gsm is in de WC gevallen”: WhatsApp-bericht leidt tot oplichting

MachelenEen vrouw uit Machelen riskeert 12 maanden cel voor mededaderschap aan oplichting en witwassen. Ze stelde haar rekening ter beschikking van een bende oplichters.

 1. HUIZENJACHT. Glabbeek, in de Hagelandse fruitstreek: “De gemiddelde prijs voor een te renoveren woning ligt tussen 250.000 en 300.000 euro”
  PREMIUM

  HUIZEN­JACHT. Glabbeek, in de Hagelandse fruit­streek: “De gemiddelde prijs voor een te renoveren woning ligt tussen 250.000 en 300.000 euro”

  Op zoek naar een nieuwe stek, of gewoon erg nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek met een lokale immomakelaar. Deze week bezoeken we Glabbeek. Met een bewonersaantal van 5.000 niet meteen de grootste gemeente, maar wel eentje met goede verbindingswegen en... lage gemeentebelastingen. Een absolute troef voor wie een eigendom bezit, of ervan droomt.
  Glabbeek
 2. Chelsey (10) schittert tussen de sterren van musical ‘Red Star Line’: “Mijn juf heeft al een kaartje”

  Chelsey (10) schittert tussen de sterren van musical ‘Red Star Line’: “Mijn juf heeft al een kaartje”

  In het Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs is zondagavond de nieuwe spektakelmusical ‘Red Star Line’ in première gegaan. Op de affiche vind je grote namen als Jelle Cleymans, Jonas Van Geel, Lotte Stevens, Free Souffriau, Peter Van Den Begin en Carry Goossens. Tussen al dat geweld kan je ook een Vilvoords debutant aan het werk zien. Chelsey Van den Bogaert speelt zelfs 2 rollen.
  Vilvoorde