Volledig scherm
© Baert Marc

Man wordt betrapt op diefstal...en verliest in één dag job en vrouw

Een man die maandenlang computeronderdelen heeft gestolen bij zijn werkgever riskeert een werkstraf van 150 uur. Volgens de man zelf had hij de toestemming om de computeronderdelen mee te nemen en te verkopen. Zijn vrouw kwam tot andere conclusies en verliet hem. 

 1. De coronacijfers in Machelen van maandag 19 oktober

  De coronacij­fers in Machelen van maandag 19 oktober

  In Machelen zijn er op één dag 27 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog minder dan 5. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 309 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Machelen op 1980 te liggen. Omdat Machelen meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de gemeente op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.
 1. GBS De Fonkel dicht door tekort aan leerkrachten: “In herfstvakantie bij elke ouder aanbellen om regels nog eens uit te leggen”
  PREMIUM
  Diegem

  GBS De Fonkel dicht door tekort aan leerkrach­ten: “In herfstva­kan­tie bij elke ouder aanbellen om regels nog eens uit te leggen”

  Nadat donderdag al GO!-basisschool De Vleugel in Zaventem de deuren sloot wegens een tekort aan leerkrachten door de coronacrisis, gaat nu ook gemeenteschool De Fonkel in buurgemeente Diegem dicht. Ook daar is er een tekort aan leerkrachten. Acht van hen zijn besmet of zitten in quarantaine. De gemeente hekelt vooral het gedrag van ouders en gaat hen persoonlijk de regels nogmaals uitleggen.
 1. Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is
  Play

  Je rug helemaal plooien of je nek 180 graden draaien: deze man doet alsof het niets is

 2. Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond
  Play

  Kleuter steekt zonder aarzelen levende vis in haar mond