Volledig scherm
© PHOTO NEWS

Man vindt gehandicaptenkaart... en maakt er dan maar gebruik van

Een twintiger uit Machelen dacht wel heel gemakkelijk te kunnen parkeren. De man gebruikte een gevonden gehandicaptenkaart om zichzelf op de gehandicaptenplaatsen te kunnen parkeren.

 1. Horecazaak dicht, dus kroop Yannick (27) tijdens eerste golf achter kookpotten in zwaar getroffen rusthuis: “Bewoners dreigden zonder warm eten te vallen”
  PREMIUM
  Kraainem/Zaventem

  Horecazaak dicht, dus kroop Yannick (27) tijdens eerste golf achter kookpotten in zwaar getroffen rusthuis: “Bewoners dreigden zonder warm eten te vallen”

  Vandaag is hij opnieuw als chef-kok in een horecazaak aan de slag, maar tijdens de lockdown in de lente stond Yannick Claes (27) uit Zaventem als vrijwilliger achter de kookpotten in het zwaar getroffen woonzorgcentrum Atrium in Kraainem. Omdat de twee koks in quarantaine zaten, dreigden de bewoners er zonder warme maaltijden te vallen. “Frontlinie of niet, ik wilde die bewoners én het personeel helpen”, aldus Yannick. Komt er een tweede golf, dan staat hij opnieuw paraat.
 1. Achtervolging eindigt met zware crash op E19: drie doden nadat bestuurder spookrijdt
  Play
  Machelen

  Achtervol­ging eindigt met zware crash op E19: drie doden nadat bestuurder spookrijdt

  Op de E19 in Machelen is dinsdagmiddag een zwaar ongeval gebeurd met een spookrijder. Volgens de eerste vaststellingen ging het om een achtervolging, waarbij een voertuig met drie inzittenden frontaal op een bestelwagen knalde. De drie inzittenden, waaronder een 20-jarige uit Schaarbeek, lieten daarbij het leven. De bestuurder van de bestelwagen is lichtgewond en zag zijn leven naar eigen zeggen voorbij flitsen.