In de grote hallen zal veel ruimte voor groen zijn.
Volledig scherm
In de grote hallen zal veel ruimte voor groen zijn. © ORG

Machels schepencollege verontwaardigd dat Vilvoorde vergunning Broeklin aanvecht: “Argumentatie van Zennestad is lachwekkend”

Machelen/VilvoordeMachels waarnemend burgemeester Marc Grootjans (CD&V) en waarnemend schepen Steve Claeys (N-VA) zijn furieus dat de stad Vilvoorde de vergunning voor het Broeklin-project aanvecht voor de Raad voor Vergunningsbetwistingen. “Dat je tegen de creatie van 3.500 jobs kan zijn, snappen we echt niet”, klinkt het.

  1. INTERVIEW. Assita Kanko (N-VA) over haar verhuis naar Vilvoorde, de jacht op haar droomhuis en haar streven naar een nog inclusievere Zennestad
    PREMIUM
    vilvoorde

    INTERVIEW. Assita Kanko (N-VA) over haar verhuis naar Vilvoorde, de jacht op haar droomhuis en haar streven naar een nog inclusieve­re Zennestad

    Stapje per stapje dompelt Europees parlementslid Assita Kanko zich enthousiast onder in de wereld van de Pjeirefretters, en in september zal ze naar haar droomhuis in de Zennestad verhuizen. Binnenkort hoopt ze plat Vilveuds te kunnen spreken, en iedereen aan de schoolpoort te kunnen herkennen. Enthousiast is ze dus zeker, hoewel Vilvoorde volgens haar ook zeker nog uitdagingen kent. “Het een stad is die meer leiderschap kan gebruiken, en die meer kan streven naar een inclusieve samenleving.”