De hamburger van 't Hofke van Machelen.
Volledig scherm
PREMIUM
De hamburger van 't Hofke van Machelen. © Robby Dierickx

LEKKER LOKAAL. Takeaway bij ’t Hofke van Machelen: “Uitgebreide kaart met heel wat lekkers”

MachelenGezellig tafelen in een restaurant zit er door de huidige coronamaatregelen niet in, maar heel wat restaurantuitbaters zijn – net als tijdens de lockdown in de lente – overgeschakeld op takeaway. Onze reporters schuiven hierdoor voorlopig de benen onder hun eigen tafel om de restaurants en hun afhaalmaaltijden te beoordelen. Deze week kozen we voor het afhaalmenu van ’t Hofke van Machelen. Een uitgebreide menukaart met een brede waaier aan gerechten. Meer restaurantrecensies vind je hier.

 1. Heleen (34) en zoontje René (4) zwaargewond, maar buiten levensgevaar na frontale botsing: “Een mirakel dat het niet nog erger is”
  PREMIUM
  Boezinge/Diegem

  Heleen (34) en zoontje René (4) zwaarge­wond, maar buiten levensge­vaar na frontale botsing: “Een mirakel dat het niet nog erger is”

  “Ze kropen door het oog van de naald, maar gelukkig zal alles opnieuw goed komen.” Een dag nadat zijn dochter Heleen (34) en kleinzoon René (4) uit Boezinge bij Ieper betrokken raakten bij een zware frontale botsing op enkele honderden meters van hun woning, haalt Jan Annoot enigszins opgelucht adem. Zijn dochter brak een been, zijn kleinzoon liep een dubbele dijbeenbreuk en een schedelbreuk op. Een verkeerd ingeschat inhaalmanoeuvre van een tegenligger is volgens de verkeersdeskundige de enige oorzaak van het ongeval.
 1. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech

 2. Puppy heeft verrassing voor baasje die thuiskomt na lange nachtshift
  Play

  Puppy heeft verrassing voor baasje die thuiskomt na lange nachtshift