De Carrefour Express in de Cornelis Peetersstraat in Machelen werd woensdag overvallen.
Volledig scherm
PREMIUM
De Carrefour Express in de Cornelis Peetersstraat in Machelen werd woensdag overvallen. © Marc Baert

Kassierster krijgt vuistslag van overvaller, maar verdachte blijft ontkennen: “Wel meer jongeren dragen dergelijke voetbalkledij”

MachelenEen 19-jarige jongeman riskeert 20 maanden cel voor een diefstal met geweld. De jongeman zou een kassierster van de Carrefour in Machelen beroofd en geslagen hebben, voor het oog van twee jonge meisjes die snoep aan het kopen waren. Ondanks duidelijke camerabeelden ontkent hij elke betrokkenheid.

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. Van een reuzenoptocht tot gratis pannenkoeken: 7 speciale acties tijdens Weekend van de Klant in Brussel, de Rand en het Pajottenland
  PREMIUM
  Brussel/Rand

  Van een reuzenop­tocht tot gratis pannenkoe­ken: 7 speciale acties tijdens Weekend van de Klant in Brussel, de Rand en het Pajotten­land

  Op zaterdag 1 en zondag 2 oktober is het Weekend van de Klant. Dan word je bij verschillende zaken in de watten gelegd en kan je genieten van speciale acties tijdens het shoppen. Van animatie in de straten van Brussel tot geschenkmanden in Overijse: op deze zeven locaties in Brussel, de Rand en het Pajottenland geniet jij van speciale acties tijdens het Weekend van de Klant.