De hele familie kwam langs om Jacqueline te feliciteren.
Volledig scherm
De hele familie kwam langs om Jacqueline te feliciteren. © Silke De Bouw

Jacqueline is 90 jaar geworden en viert dat met de hele familie

DiegemDit weekend was het feest in Diegem, want Jacqueline Vanhooff werd op 21 mei 90 jaar. Zondag werd ‘Kiki’ dan ook gevierd met een brunch. Dat vertelde kleindochter Silke De Bouw aan HLN.

 1. Makro Machelen dicht na “onrustwekkend nieuws” over overname, ook staking bij twee andere winkels
  Machelen/Eke/Sint-Pieters-Leeuw

  Makro Machelen dicht na “onrustwek­kend nieuws” over overname, ook staking bij twee andere winkels

  De Makro-winkel in Machelen is zaterdag gesloten door een spontane staking van het personeel. De actie is het gevolg van het nieuws over de overname van Makro en Metro door Bronze Properties en GA Europa. “De vrees is groot dat de supermarkten zullen moeten sluiten”, klinkt het. Ook in de vestigingen in Eke en Sint-Pieters-Leeuw wordt gestaakt, al zijn deze winkels wel open.
 2. Vilvoorde heeft er zwemplek in open water bij, maar kan je er wel zomaar terecht? “Dit jaar twee uur per week, met een maximum van 50 mensen. Daarna bekijken we eventuele uitbreiding”
  PREMIUM
  vilvoorde

  Vilvoorde heeft er zwemplek in open water bij, maar kan je er wel zomaar terecht? “Dit jaar twee uur per week, met een maximum van 50 mensen. Daarna bekijken we eventuele uitbrei­ding”

  Vorige week kondigde minister Lydia Peeters nog aan dat er onder meer in Vilvoorde een nieuwe zwemplek in open water zou bijkomen. Die zwemplek is het insteekdok, een zijarm van het kanaal. Nu is bekend geraakt dat dat ‘zomers zwemmen’ beperkt wordt tot twee uur op zaterdagochtend. Bovendien is het niet gratis. Kort gezegd: de Vilvoordenaar kan er dus (nog) niet zomaar lekker gaan plonzen als het te heet is.