Vital Orolé wordt binnenkort officieel tot ereburger benoemd. Hij is de tweede inwoner van Machelen en Diegem die die titel krijgt.
Volledig scherm
Vital Orolé wordt binnenkort officieel tot ereburger benoemd. Hij is de tweede inwoner van Machelen en Diegem die die titel krijgt. © Lukas

In maart nog bij de Paus en binnenkort ereburger: pastoor Vital Orolé beleeft op z’n 88ste topjaar

Na ‘Woinke Turck’ – de tot op vandaag oudste Belg ooit – krijgt Machelen binnenkort een tweede ereburger. De Diegemse pastoor Vital Orolé (88), die al 63 jaar in dienst is, zal die titel in de zomer van volgend jaar in ontvangst mogen nemen. Eerder dit jaar mocht de priester ook al op audiëntie bij de Paus. Op z’n 88ste gaat het plots hard voor Vital.

0 reacties

  1. RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzatte en hysterische wezens?”
    TV

    RECENSIE. ‘F*** you very, very much’: “Vrouwen boven de dertig zijn dus allemaal ladderzat­te en hysteri­sche wezens?”

    Een droogeerlijke komedie over het leven van drie vriendinnen boven de dertig met Frances Lefebure als de losgeslagen kapitein van dit ambitieuze relaas vol schuine opmerkingen en bekende koppen. ‘F*** you very, very much’, is hier niet om onopgemerkt aan u voorbij te gaan. Maar of u deze kolderieke reeks op Streamz ook moet streamen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.