Onder meer op het Dorpsplein in Machelen zal een deel van de parkeerplaatsen bedoeld zijn voor vier uur parkeren, terwijl het andere deel 11 uur parkeren toelaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Onder meer op het Dorpsplein in Machelen zal een deel van de parkeerplaatsen bedoeld zijn voor vier uur parkeren, terwijl het andere deel 11 uur parkeren toelaat. © Marc Baert

Gemeenteraad keurt parkeerbeleid goed: over half jaar kan je niet meer zomaar overal parkeren

MachelenTen laatste vanaf begin volgend jaar zal je in Machelen niet langer kunnen parkeren zonder bewonerskaart of blauwe schijf. De gemeenteraad heeft woensdagavond namelijk een parkeerreglement goedgekeurd. Maar wat verandert er voor de inwoners? En vooral: wat gaat hen dat kosten?

  1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
    Jobat

    Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

    Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.