Alleen een stukje van de stam en de takken met de appels lieten de dieven liggen. Nele Leys begrijpt niet wie er achter de diefstal van haar appelboom zit.
Volledig scherm
PREMIUM
Alleen een stukje van de stam en de takken met de appels lieten de dieven liggen. Nele Leys begrijpt niet wie er achter de diefstal van haar appelboom zit. © Marc Baert

En dan plots is je ... appelboom verdwenen: “Al tweede keer slachtoffer van boomdieven”

MachelenJuwelen, elektronica en cash geld worden het vaakst gestolen bij een inbraak, maar in Machelen hadden dieven het donderdag op iets totaal anders gemunt. In de tuin van Nele Leys werd immers een volledige appelboom in stukken gezaagd en gestolen. Opvallend: het is al de tweede keer in een jaar tijd dat Nele het slachtoffer wordt van ‘boomdieven’. “We hebben echt geen idee wie achter deze diefstallen zit”, vertelt ze.

  1. Petra Spark heeft met Astarte haar vierde boek klaar: “Lijken van 150 jaar oud komen uit de kast vallen. Maar wat hebben ze gemeen? Daar gaat het verhaal over”
    PREMIUM
    vilvoorde

    Petra Spark heeft met Astarte haar vierde boek klaar: “Lijken van 150 jaar oud komen uit de kast vallen. Maar wat hebben ze gemeen? Daar gaat het verhaal over”

    Wie fan is van Petra Spark (45) mag aftellen en kan zelfs al bestellen, want haar vierde boek ligt klaar om in de rekken te verschijnen. Petra debuteerde als auteur van thrillers en deed dat meteen met succes. Nu heeft ze weer een parel klaar staan. “Ook het vierde verhaal is spannend en speelt zich af in Vilvoorde. Een recente moord en één van meer dan een eeuw oud, een kasteel en gedreven inspecteurs. Dat is Astarte in een notendop.”