Marc Baert
Volledig scherm
© Marc Baert

Duo ontkent inbraken in wagens: “We plasten tegen de portieren”

MachelenTwee mannen die verschillende inbraken in wagens pleegden riskeren 2 jaar cel. Ze bedienden zich van de meest belachelijke excuses om hun betrokkenheid te ontkennen. 

 1. Na jeugdcomplex Diegem Sport nu ook metamorfose voor Gemeentelijk Sportstadion: “Broodnodig voor club op dit niveau”
  PREMIUM
  Diegem

  Na jeugdcom­plex Diegem Sport nu ook metamorfo­se voor Gemeente­lijk Sportstadi­on: “Broodnodig voor club op dit niveau”

  Vandaag wordt er nog volop gewerkt op het jeugdcomplex van Diegem Sport in de Kosterstraat, maar begin volgend jaar worden ook de kantines en kleedkamers van het Gemeentelijk Sportstadion langs de Woluwelaan onder handen genomen. Tot groot jolijt van de voetbalclub. “Het afgeleefde gebouw is ondertussen al 40 jaar oud en is dringend aan vernieuwing toe”, zegt voorzitter Guy Van Weyenberge.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.