Bij de opening van de nieuwe fietsbrug werd de rode loper ontrold.
Volledig scherm
Bij de opening van de nieuwe fietsbrug werd de rode loper ontrold. © Marc Baert

Dagelijks rijden 400 fietsers over fietsbrug Brusselse ring

Zaventem/DiegemDe fietsbrug over de Brusselse ring die eind mei geopend werd, lokt dagelijks 400 fietsers. Dat zijn er 100 meer dan aanvankelijk verwacht.

 1. Nerdor is eerste slachtoffer in Vilvoorde van opeenvolgende crisissen: “We staken er veel energie in maar het mocht niet zijn”
  PREMIUM
  vilvoorde

  Nerdor is eerste slachtof­fer in Vilvoorde van opeenvol­gen­de crisissen: “We staken er veel energie in maar het mocht niet zijn”

  Lokale ondernemers uit Vilvoorde doen hun verhaal, nu de crisis voor iedereen meer dan voelbaar wordt. Is het al te laat? Is het bijna te laat? Hoe gaan ze het aanpakken? Schepen voor lokale handel Didier Cortois (Open Vld) deed deze week nog een oproep naar maatregelen. “Het is vijf voor twaalf en de eerste zaak die sneuvelde door deze crisis is al een feit.”
 2. Supporters RSCA brengen laatste groet aan ‘Mister Michel’: “Zo iemand zien we hier jammer genoeg nooit meer”
  Play
  Anderlecht

  Supporters RSCA brengen laatste groet aan ‘Mister Michel’: “Zo iemand zien we hier jammer genoeg nooit meer”

  In het Lotto Park hebben honderden supporters van RSC Anderlecht zaterdagochtend een laatste groet aan Michel Verschueren gebracht. De gewezen manager van paars-wit overleed afgelopen woensdag op 91-jarige leeftijd. “‘Mister Michel’ heeft Anderlecht groot gemaakt”, klonk het bij de supporters. Maandag vindt de uitvaartplechtigheid plaats in Grimbergen.