BT Global Services Belgium in Diegem.
Volledig scherm
BT Global Services Belgium in Diegem. © Google Maps

“Collectief ontslag bij BT Global Services Belgium in Diegem”: tot 60 jobs op de tocht

Bij BT Global Services Belgium in Diegem heeft de directie donderdag op een bijzondere ondernemingsraad de intentie tot collectief ontslag aangekondigd, zo maakt de liberale vakbond bekend. Volgens de vakbond wil men zo'n 50 à 60 mensen afdanken. De bonden hopen tijdens de onderhandelingen in de procedure-Renault het aantal ontslagen te kunnen beperken, luidt het.

 1. Groene buffer tussen E40 en woonwijk ei zo na illegaal gekapt: gemeente kan kapwerken tijdig stilleggen
  PREMIUM
  Sterrebeek

  Groene buffer tussen E40 en woonwijk ei zo na illegaal gekapt: gemeente kan kapwerken tijdig stilleggen

  Het schepencollege van Zaventem heeft eind vorige week grootschalige kapwerken langs de Oude Keulseweg in Sterrebeek stilgelegd. Een firma was er met de werken gestart, zonder er correct melding van te maken bij Natuur en Bos. Door de kapwerken dreigde de groene geluidsbuffer tussen de E40 en de Zavelstraat te verdwijnen. Dat alles er nu stil ligt, betekent evenwel niet dat de 6 hectare bos er gered zijn. De gemeente zoekt een oplossing.
 2. Vilvoorde gaat samenwerking aan met Street Art Cities, dé internationale applicatie waar kunst en verhaal centraal staan: “Hebben meer dan 50 street art-werken, en volgende locatie is al in zicht”
  PREMIUM
  Vilvoorde

  Vilvoorde gaat samenwer­king aan met Street Art Cities, dé internatio­na­le applicatie waar kunst en verhaal centraal staan: “Hebben meer dan 50 street art-wer­ken, en volgende locatie is al in zicht”

  Vilvoorde sluit zich aan bij Street Art Cities, een internationaal platform waarop enkel de knapste street art-werken verzameld staan. De kern van deze groep situeert zich in Nederland en België, maar rijkt wel 90 landen en 750 steden ver en is goed voor 30.000 werken. “Absoluut terecht dat Vilvoorde een plek op het platform krijgt, Vilvoorde is een van de steden waar men street art omhoog hevelde tot kunst”, klinkt het.
 1. Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotioneerd"
  Play

  Zanger Udo over tunnel die naar zijn tante Annie Cordy vernoemd werd: "Erg geëmotio­neerd"

 2. Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"
  Play
  Blind Getrouwd

  Candice en Marijn leven zich uit in een offroad buggy: "Ik vind het wel tof als een man een beetje pit heeft"