In de Eugène Blaironstraat in Diegem-Lo is een aannemer maandag gestart met de afbraak van 21 woningen.
Volledig scherm
PREMIUM
In de Eugène Blaironstraat in Diegem-Lo is een aannemer maandag gestart met de afbraak van 21 woningen. © Marc Baert

21 woningen tegen de vlakte voor optimalisatie ring, al is het nog niet duidelijk wat er in de plek komt

DiegemIn de Blaironstraat in Diegem-Lo is een aannemer maandag gestart met de afbraak van 21 woningen. De afbraak komt er met het oog op de optimalisatie van de Brusselse ring. Omwonenden reageren opgelucht nu de werken gestart zijn. De voorbije maanden lokten de leegstaande panden immers heel wat sluikstorters. Opvallend: één woning kon de Werkvennootschap niet opkopen en zal dus (voorlopig) blijven staan.

  1. Voormalig commissaris Pierre Vandersmissen vangt bot voor rechtbank: “Beledigingen binnen grenzen van vrije meningsuiting”
    Brussel

    Voormalig commissa­ris Pierre Vandersmis­sen vangt bot voor rechtbank: “Beledigin­gen binnen grenzen van vrije meningsui­ting”

    Advocaat Alexis Deswaef is vrijgesproken in de rechtszaak die Pierre Vandersmissen, voormalig hoofd interventies bij de politiezone Brussel Hoofdstad-Elsene, tegen hem had aangespannen. Die laatste had de advocaat gedagvaard voor belaging en beledigingen aan zijn adres. De rechtbank achtte zich onbevoegd voor de belaging en sprak de advocaat vrij voor de beledigingen.