De Mercedes crashte op een verkeerslicht.
Volledig scherm
De Mercedes crashte op een verkeerslicht. © Marco Mariotti

Zware crash op Rijksweg in Maasmechelen

MaasmechelenTerwijl Maasmechelen in spanning de toestand van de Maas afwacht, gebeurde vannacht rond 2 uur een zwaar verkeersongeval op de Rijksweg. Een Mercedes ging er aan het slippen.

 1. Maasmechelen pakt deze zomer uit met picknicks in de wijk
  Maasmechelen

  Maasmeche­len pakt deze zomer uit met picknicks in de wijk

  In Maasmechelen kan je deze zomer op verschillende plaatsen picknicken in de wijk. Op die manier hoopt het gemeentebestuur het samenhorigheidsgevoel een boost te geven. Vorige week donderdag was alvast Eisden-Tuinwijk aan de beurt. Daar werd een picknick georganiseerd in het Koninginnepark. Deze woensdag staat er nog een picknick in Mechelen-dorp aan het speelterrein Jagersborg op het programma. Daarna volgen er nog zeker vijf picknickmomenten, onder meer aan het kerkplein van Uikhoven en het Valkeniersplein in Vucht. Meer weten? Kijk dan even op de website van de gemeente.
 2. Voet- en fietsveerpontje Uikhoven kent rustige heropstart: “Mensen lijken niet op de hoogte”
  PREMIUM
  Maasmechelen

  Voet- en fietsveer­pon­tje Uikhoven kent rustige heropstart: “Mensen lijken niet op de hoogte”

  De drie voet- en fietsveerpontjes in Uikhoven (Maasmechelen), Rotem (Dilsen-Stokkem) en Ophoven (Kinrooi) – die voornamelijk worden gebruikt door toeristen – mogen sinds donderdag weer uitvaren na proefvaarten. De grote drukte? Die lijkt voorlopig nog uit te blijven. “Het is echt mooi weer om erop uit te trekken vandaag, en toch is het opvallend kalm”, klinkt het.
 3. Politie legt karaoke stil na melding over nachtlawaai
  Maaseik

  Politie legt karaoke stil na melding over nachtla­waai

  De lokale politie van de zone Maasland kreeg in de nacht van zaterdag op zondag om iets na middernacht een melding binnen over nachtlawaai aan de Van Eycklaan in Maaseik. Bij aankomst bleek dat er een karaokeavondje werd georganiseerd. De politie trok de stekker eruit. Iets eerder, rond 23.25 uur, kwam er ook al een melding binnen over lawaai ter hoogte van de Vleethoekstraat. Daar was een verjaardagsfeestje aan de gang. De aanwezigen stonden net op het punt om huiswaarts te keren.