Stijn Meuris op de mijnterril aan Terhills.
Volledig scherm
Stijn Meuris op de mijnterril aan Terhills. © Mine Dalemans

ZIEN. Stijn Meuris geeft uniek concert bij zonsopgang aan Terhills

MaasmechelenHet was een bijzondere zondagochtend voor de Maasmechelaren, want zij kregen speciaal bezoek van Stijn Meuris op de mijnterril aan Terhills. Zo bracht de muzikant om 6.30 uur bij zonsopgang eerder donker werk op een minimalistisch, bijna metalen versie. Om 18.30 uur zondagavond speelt hij er opnieuw.

  1. Seppe Boonen beleeft niet alleen hoogdagen met Patro Eisden, maar is na elke zege ook DJ van dienst: “Van links... naar rechts, is de meezinger”
    voetbal eerste nationale

    Seppe Boonen beleeft niet alleen hoogdagen met Patro Eisden, maar is na elke zege ook DJ van dienst: “Van links... naar rechts, is de meezinger”

    Seppe Boonen voelt zich goed bij Patro Eisden. De 20-jarige youngster maakt deel uit van de Eisdense kern en beleeft er ongelooflijk tijden. Niet te verwonderen. Met acht overwinningen op rij en de koppositie in de klassering drijft de ploeg momenteel op wolkjes. Dat Seppe week na week stappen vooruit zet, wisten we al. Maar dat hij na elke zege in de kleedkamer de groep op sleeptouw neemt nog niet. Als een volleerde disc-jockey tovert hij de ene na de andere meezinger uit de musicbox. “Van links, naar rechts” van de Snollebollekes wordt zelfs door de Franstalige spelers meegezongen.