Engin Didin kijkt uit naar de opening van zaterdag.
Volledig scherm
Engin Didin kijkt uit naar de opening van zaterdag. © Mine Dalemans

Zero Zero wordt grootste terras van Maasmechelen: “Klanten zijn voor anderhalf uur welkom, zodat iedereen een kans krijgt”

MaasmechelenGrand Café Zero Zero maakt zich klaar om zaterdag de deuren te openen. Figuurlijk dan, want het zal met een terras moeten en dat wordt meteen de grootste van vrijwel het hele Maasland. “Bij goed weer kunnen we 240 mensen in één keer bedienen”, zegt uitbater Engin, die in één ruk Shopping Center M2 bedankt voor het openstellen van het plein.

  1. Jürgen Conings beroofde zich van het leven met vuurwapen, dag van overlijden wordt geschat tussen één en vier weken geleden
    Dilsen-Stokkem

    Jürgen Conings beroofde zich van het leven met vuurwapen, dag van overlijden wordt geschat tussen één en vier weken geleden

    De gezochte militair Jürgen Conings heeft zichzelf van het leven beroofd met een vuurwapen. Dat bevestigt forensisch onderzoek, laat het federaal parket maandag in een persbericht weten. Zijn lichaam bevond zich volgens het parket in een bijzonder dichtbegroeid en moeilijk bereikbaar deel van het bos. Bij het stoffelijk overschot lagen verschillende geladen vuurwapens, grote hoeveelheden munitie, een mes, een machete en een bijl.