Directeur Bernd Schepkens, op de foto met enkele bewoners van Woonzorgcentrum Maasmeander, wil een rusthuishond.
Volledig scherm
Directeur Bernd Schepkens, op de foto met enkele bewoners van Woonzorgcentrum Maasmeander, wil een rusthuishond. © Mine Dalemans

“Welke hond schaffen we het best aan?”: directeur zoekt ideale viervoeter voor rusthuis

Bij Woonzorgcentrum Maasmeander in Maasmechelen zijn ze op zoek naar een hond. Directeur Bernd Schepkens zou de hond privé in huis halen, maar wel alle dagen meebrengen ‘naar het werk’. “Alleen ben ik op zoek naar de ideale hond met een zacht karakter", vertelt hij.

1 reactie

 • Loesje Vranken

  2 jaar geleden
  Blindegeleide hond op rust is wel een goed idee. Die kunnen dingen oprapen als een bejaarde iets laat vallen.
 1. Nieuwe ID of reispas nodig? 20 dagen wachttijd bij Hasseltse ‘t Scheep: “Grote personeelsuitval en drukte, maar dit mogen geen excuusjes zijn”
  Hasselt

  Nieuwe ID of reispas nodig? 20 dagen wachttijd bij Hasseltse ‘t Scheep: “Grote personeels­uit­val en drukte, maar dit mogen geen excuusjes zijn”

  Hasselaren die hun identiteitskaart zijn kwijtgespeeld, een reispas nodig hebben voor op vakantie of hun rijbewijs moeten afhalen, zijn in stadhuis ‘t Scheep niet meteen geholpen. Integendeel: wie vandaag een afspraak maakt, kan pas ten vroegste op 2 juni - 20 dagen later - langs. Het stadsbestuur kreeg heel wat misnoegde meldingen binnen, maar verzekert zo snel mogelijk een oplossing.
 2. Zomer in Limburg! Jongeren vinden afkoeling in openluchtbad Kapermolen
  Hasselt

  Zomer in Limburg! Jongeren vinden afkoeling in openlucht­bad Kapermolen

  Het prachtige weer van dit weekend heeft gezorgd voor heel wat zomer- en waterpret in Limburg. Zo deden de zwembaden gouden zaken. Bij zwembad Kapermolen in Hasselt hebben ze allerminst spijt gehad van hun beslissing om op 1 mei al de deuren van het buitenzwembad te openen. Heel wat jonge gezinnen, jongeren en speelvogels zochten en vonden er verkoeling. Ook in LAGO Pelt was de zwemvijver nu al geopend en kwam er veel volk opdagen. Verder waren er ook heel wat terrasjesgangers in de Noord-Limburgse hotspot. Momenteel wordt er gewerkt aan de Paalse Plas en aan de Sahara in Lommel mag je niet meer zwemmen, maar de Limburgers hebben duidelijk frisse alternatieven gevonden.