Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Toon Verheijen

Wagens vatten vuur aan Heesterstraat: politie start onderzoek naar brandstichting

MaasmechelenIn de nacht van woensdag op donderdag, omstreeks 1 uur, is een auto aan de Heesterstraat uitgebrand. Ook een nabij geparkeerd voertuig vatte vuur. De politie is een onderzoek gestart, omdat er vermoeden is van opzettelijke brandstichting.

 1. Josina, de oudste Limburgse vrouw, sterft week voor 110de verjaardag: “Haar gymnastiekoefeningen en dagelijks glaasje rode wijn hebben we overgenomen”
  PREMIUM
  Bilzen

  Josina, de oudste Limburgse vrouw, sterft week voor 110de verjaardag: “Haar gymnastiek­oe­fe­nin­gen en dagelijks glaasje rode wijn hebben we overgeno­men”

  Op 21 januari zou Josina De Vries, de oudste Limburgse vrouw ooit, 110 kaarsjes uitblazen. Op die dag zou ze ook het coronavaccin krijgen, al heeft het helaas niet mogen zijn. Josina overleed afgelopen woensdag omstreeks 9 uur ‘s ochtends in haar serviceflat in woonzorgcentrum Sint-Jozef in Munsterbilzen, een week voor haar verjaardag.
 2. Limburg krijgt 16 vaccinatiedorpen, maar we weten nog niet waar: “Enkel Hasselt is een zekerheid”
  PREMIUM
  Hasselt

  Limburg krijgt 16 vaccinatie­dor­pen, maar we weten nog niet waar: “Enkel Hasselt is een zekerheid”

  Limburg zal minstens 16 vaccinatiedorpen moeten uitrollen. Twee per eerstelijnszone, gaande van het Maasland over Haspengouw tot West-Limburg. Alleen is er nog totaal geen duidelijkheid in welke gemeente en op welke locatie zo’n ‘dorp’ wordt uitgerold. “Jammer dat we weer last minute in actie zullen moeten schieten”, zegt gouverneur Jos Lantmeeters (N-VA) die meer van de overheid verwacht.
 1. Bestuurster rijdt vlak voor middernacht op elektriciteitskast
  Maaseik

  Bestuur­ster rijdt vlak voor midder­nacht op elektrici­teits­kast

  In de nacht van vrijdag op zaterdag vond een verkeersongeval plaats op de Maastrichtersteenweg. Dat gebeurde omstreeks 23.55 uur. Bij het ongeval reed een 37-jarige bestuurster met haar voertuig over de Koning Boudewijnlaan. Ter hoogte van de verkeerslichten wilde ze rechts de Maastrichtersteenweg inrijden. Ze verloor daarbij de controle over haar stuur en reed rechtdoor tegen een elektriciteitskast. Vervolgens reed ze ook een paar bomen aan. De vrouw legde een negatieve alcoholtest af. Ze kreeg wel een proces-verbaal.
 1. Twee epische filmmonsters clashen in Godzilla vs. Kong
  Play
  film

  Twee epische filmmon­sters clashen in Godzilla vs. Kong

 2. Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen
  Play
  bizar

  Zou jij durven? Hier krijg je massage van slangen