De straat is momenteel afgesloten.
Volledig scherm
De straat is momenteel afgesloten. © Marco Mariotti

Vrouw overleden in Maasmechelen: partner opgepakt, onderzoek naar moord

De politie heeft donderdagochtend het levenloze lichaam van een 61-jarige vrouw aangetroffen in de Zandstraat in Maasmechelen. Haar 42-jarige vriend werd opgepakt. Er is een moordonderzoek geopend.

  1. Kevin Maas (28), de opvolger van Sammy Mahdi: “Toen ik op mijn 16de uit de kast kwam, was dat voor mijn familie logisch. Op mijn 18de voor CD&V kiezen, was een ander verhaal”
    PREMIUM
    Maasmechelen

    Kevin Maas (28), de opvolger van Sammy Mahdi: “Toen ik op mijn 16de uit de kast kwam, was dat voor mijn familie logisch. Op mijn 18de voor CD&V kiezen, was een ander verhaal”

    Jong CD&V stuurt haar zonen uit, met oud-voorzitter Sammy Mahdi die nu op de stoel van staatssecretaris voor Asiel en Migratie zit. Grote schoenen om te vullen, beseft ook zijn opvolger Kevin Maas (28). Maar eerder dan zelf grote schoenen achter te laten, wil hij de man zijn die Jong CD&V... haar dochters laat uitsturen. “Sammy heeft ons het belang van zichtbaarheid getoond, terwijl onze sterkhouders zeker in Limburg stuk voor stuk vrouwen zijn. Tel A en B op, en je weet hoe en met wie we onze toekomst moeten maken.”
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement