De brand moet bijzonder hevig geweest zijn.
Volledig scherm
De brand moet bijzonder hevig geweest zijn. © RV

Vier caravans in brand op camping Salamander

Aan camping Salamander in Maasmechelen woedt momenteel een felle brand. Minstens één caravan staat in lichterlaaie. Nog drie andere zouden zware schade hebben opgelopen.

 1. ZVK Eisden-Dorp wint spektakelderby tegen Full Hasselt: “Een lust voor het oog, al was een gelijkspel juister geweest”
  FUTSAL EERSTE NATIONALE

  ZVK Eis­den-Dorp wint spektakel­der­by tegen Full Hasselt: “Een lust voor het oog, al was een gelijkspel juister geweest”

  De Limburgse derbytopper tussen ZVK Eisden-Dorp en Full Hasselt was er ééntje om nooit te vergeten. De meer dan 400 supporters kregen alles voorgeschoteld wat een futsalwedstrijd maar kon bieden: een karrevracht doelpunten, strijd, inzet, opstootjes, frustraties, emoties die hoog oplaaiden en een adembenemend slot. Kortom het was genieten van de eerste tot de allerlaatste minuut. Beide teams namen elk een helft voor hun rekening. ZVK Eisden-Dorp won uiteindelijk nipt het pleit met 8-7. “Al was een puntendeling eerlijker geweest”, klonken beide coaches na de wedstrijd.
 2. Maaseik blijft stevig op tweede plek na show van Reggers
  VOLLEYBAL - LOTTO LEAGUE

  Maaseik blijft stevig op tweede plek na show van Reggers

  De Limburgers hebben zich in eigen zaal niet laten verrassen door Menen dat geen beroep kon doen op opposite Lou Kindt. Hij sukkelt met de schouder en werd vervangen door Dermaux. Maaseik deed het met de nieuwe Zwitser Baghdady op de hoek en die liet bij momenten fraaie dingen zien tegen een aanvankelijk ontstellend zwak Menen dat er aanvallend niets van bakte: Vanneste 2 op 7, Hänninen 3 op 10 en Dermaux 1 op 11. Depestele zag zijn troepen scherper aan de tweede set starten en dat leverde zelfs een setbal op. Dermaux –zich nochtans goed herpakt- miste eerst zijn opslag en mepte de volgende aanval buiten. Reggers maakte de set uit met een staalharde ace. De bezoekers -met de ingevallen Capet- liepen weer uit in de derde beurt en dit keer lieten ze hun Limburgse prooi niet meer los. Opvallend: setter Van Hoyweghen scoorde in de slotfase drie punten. Menen haalde in set vier nog eens alles uit de tank. Na de 15-15 duwde Maaseik -met voorop een ontketende Reggers- stevig door. De jonge Red Dragons zou 31 punten scoren: 27 aanvallen, 3 bloks en 1 ace.
 1. Had jager B.F. kunnen zien dat hij niet op een haas, maar op een mens schoot? Reconstructie kan het niet helemaal uitsluiten
  PREMIUM
  Tongeren

  Had jager B.F. kunnen zien dat hij niet op een haas, maar op een mens schoot? Reconstruc­tie kan het niet helemaal uitsluiten

  Waar stond jager B.F. precies toen hij metaaldetectorist Ken Moons in december doodschoot? En stond die laatste zelf rechtop of niet? Daar hopen de speurders een antwoord op te krijgen na een last minute reconstructie, dinsdagavond. Uit de eerste, voorzichtige conclusies blijkt immers dat B.F. in bepaalde scenario’s had kunnen zien dat zijn doelwit geen haas was. Maar ook dat de warmtekijker op zijn wapen een ontzettend slecht idee was.