Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © Shutterstock / Lucky Business

Veel wanorde na inbraak in Hemelrijkstraat

MaasmechelenDieven hebben toegeslagen in de Hemelrijkstraat in Mechelen-aan-de-Maas.

 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. Voertuig blijft na ongeval achter zonder bestuurder
  Dilsen-Stokkem

  Voertuig blijft na ongeval achter zonder bestuurder

  In de nacht van dinsdag op woensdag was er een verkeersongeval aan de Rijksweg in Dilsen. Omstreeks 1.50 uur kwam een melding binnen bij de politie van een voertuig dat op de rotonde was beland die de Boslaan met de Rijksweg verbindt. Bij het voertuig kon niemand worden aangetroffen. Ook de politie vond niemand bij het voertuig terug. Er waren ook geen remsporen, dus het lijkt erop dat het voertuig recht op de rotonde is gereden en daar tot stilstand is gekomen. De wagen werd getakeld en een verder onderzoek wordt opgestart.
 3. Shoppers vinden eindelijk de weg naar parking Blauwe Boulevard: “Voor het eerst drie keer volzet geweest”
  Hasselt

  Shoppers vinden eindelijk de weg naar parking Blauwe Boulevard: “Voor het eerst drie keer volzet geweest”

  In 2015 betaalde Hasselt nog meer dan 50 miljoen euro voor de parkeergarage aan de Blauwe Boulevard die veel minder winstgevend bleek dan gehoopt. Even werd er gedacht aan het verkopen van de parking, maar de shoppers lijken de weg nu écht gevonden te hebben. Met de eindejaarsperiode was de parking zelfs drie keer helemaal volzet, een primeur. “De maand december overtrof onze verwachtingen”, aldus het stadsbestuur. Liefst 40.000 parkeerders vonden de weg naar de ondergrondse parkings en dat was nooit eerder gebeurd.