Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Benoit De Freine

Tot 18 maanden cel voor koppel met wietplantage in huis: “Spaargeld van kind gebruikt voor installatie”

MaasmechelenEen dertiger uit Maasmechelen en zijn ex-vrouw zijn beiden veroordeeld tot celstraffen van achttien maanden en een jaar, (deels) met uitstel, omdat ze een wietplantage opzetten in hun woning aan de Eisdenweg in Maasmechelen. Ook hun 1-jarig zoontje verbleef in het huis. “Het spaargeld van het kind werd afgenomen voor de aankoop van de materialen van de plantage.”

 1. Marloo’s gaat bij heropening voor ‘alles of niets-aanpak’: “Bidden voor goed weer, want geen zon, geen terras, geen takeaway”
  PREMIUM
  Hasselt

  Marloo’s gaat bij heropening voor ‘alles of niets-aan­pak’: “Bidden voor goed weer, want geen zon, geen terras, geen takeaway”

  Uitbaters Vanja Marchetta (42) en Christophe Van Loo (44) van Marloo’s in Hasselt stomen tegen zaterdag niet alleen de stoep van de Minderbroedersstraat klaar voor hun hippe ontbijt- en lunchzaak, maar zullen voor de eerste keer takeaway aanbieden én kledij verkopen op hun gloednieuwe webshop. “Het blijven zware tijden, maar de coronacrisis leert ons zelfs nu nog om creatief uit de hoek te komen.”
 1. Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag
  Play

  Zo wensen onze surfers hun mama een gelukkige Moederdag

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten