Stefan en Monique in hun zaak Keo’s in Uikhoven.
Volledig scherm
PREMIUM
Stefan en Monique in hun zaak Keo’s in Uikhoven. © Mine Dalemans

RESTOTIP. Stefan en Monique wisselen fruitboerderij in voor brasserie Keo’s: “Speeltuin met dierenparkje is zeer populair”

UikhovenMeer dan 20 jaar werkten Stefan Kortleven en Monique Crijns in hun fruitbedrijf in Uikhoven. Vooral aardbeien bleken hun ding, maar Stefan wilde na jaren iets anders en stampte samen met zijn vrouw iets nieuw uit de grond. Het werd Keo’s, een brasserie waar je ook van high tea kunt genieten. “De zaak is vernoemd naar onze zoon, dus moeten we de naam wel hoog houden”, lacht Monique. Wij gingen langs.  

  1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
    Jobat

    De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

    Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.