Uitbater Cafer Onem begint met een heel nieuw verhaal in een prachtige setting.
Volledig scherm
PREMIUM
Uitbater Cafer Onem begint met een heel nieuw verhaal in een prachtige setting. © Karolien Coenen.

RESTOTIP. Porta Puccini in Maasmechelen: “Van bekende brasserie naar stijlvol restaurant”

MaasmechelenAl meer dan 25 jaar ligt brasserie Puccini aan de Pauwengraaf in Maasmechelen, maar deze zomer stak de zaak de winkelstraat over. Het veel te kleine pand van weleer is ingeruild voor restaurant Porta Puccini dat bij hotelcomplex Porta Cité hoort. Een heuse upgrade, een nieuw verhaal, en wij gingen langs.

  1. Youngster Nick Van Diest (Patro Eisden) debuteert zaterdag voor eigen publiek: “Nu ook tegen mijn ex-club SK Heist winnen”
    voetbal eerste nationale

    Youngster Nick Van Diest (Patro Eisden) debuteert zaterdag voor eigen publiek: “Nu ook tegen mijn ex-club SK Heist winnen”

    Het gaat plots allemaal snel voor youngster Nick Van Diest. De zoon van ex-Lommelspeler Wim Van Diest maakte vorig weekend in Hoogstraten zijn debuut voor Patro en dit tot ieders tevredenheid. Zaterdag komt ex-club SK Heist op bezoek, waar hij begin september door Eisden werd weggekaapt. Zenuwen kent Nick niet. “Van meerdere Heistspelers kreeg ik deze week lovende berichtjes voor mijn debuut toegestuurd, maar zaterdag willen ik en mijn team wel de zegereeks van mijn vroegere club beëindigen”, klinkt Van Diest kordaat.