Verkiezingspagina's Burgemeesters Raf Terwingen Maasmechelen
Volledig scherm
Verkiezingspagina's Burgemeesters Raf Terwingen Maasmechelen © Mine Dalemans

Raf Terwingen (CD&V) emotioneel na verliezen zetel: “Dit doet heel veel pijn”

CD&V’er Raf Terwingen zag zijn zetel in het federaal parlement gisterenavond wegsmelten als sneeuw voor de zon. Die zon bleek het Vlaams Belang te zijn. “Twaalf jaar zo hard gewerkt, en nu dit", vertelt hij in tranen.

 1. Justien Odeurs mag met Red Flames naar EK: “Door de grote poort naar Engeland”
  VROUWENVOETBAL

  Justien Odeurs mag met Red Flames naar EK: “Door de grote poort naar Engeland”

  De Red Flames hebben zich dinsdagavond in Leuven met overtuigende 4-0-cijfers gekwalificeerd voor het EK 2022 in Engeland. Na een moeizame start klommen de Red Flames bij hun eerste kans via Tine De Caigny op voorsprong. Die treffer bleek het keerpunt. De Belgische vrouwen namen het initiatief over en telden Zwitserland efficiënt en professioneel uit. Justien Odeurs keepte een perfecte wedstrijd: “We gaan via de grote poort richting Engeland”, geniet de Truiense doelvrouw.
 1. Eye-Opener Decors wil één ultieme kinderdroom doen uitkomen en krijgt steun van Astrid Coppens: “Kinderen hun fantasie laten werken, heerlijk”
  Balen/Lommel/Pelt

  Eye-Ope­ner Decors wil één ultieme kinder­droom doen uitkomen en krijgt steun van Astrid Coppens: “Kinderen hun fantasie laten werken, heerlijk”

  Het decorbedrijf Eye-Opener uit Balen en Lommel, dat zich sinds de lockdown in maart als kersvers bedrijf heeft toegelegd op het uittekenen en bouwen van unieke speelhuisjes/sprookjeskastelen gaat zich eventjes omvormen tot ‘Droom-Opener’. Het bedrijf creëerde zelfs een eigen personage en wil zoveel mogelijk kinderen (en volwassenen) uitdagen om hun fantasie de vrije loop te laten. “Eind november zullen we dan één ultieme droom uitvoeren”, zeggen Lars en Siemon. Astrid Coppens schaart zich ook achter de actie.
 1. Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis
  Play

  Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis

 2. Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door
  Play
  Rode Neuzen Dag

  Ook Julie Van den Steen heeft het soms moeilijk, dit nummer helpt haar er steeds door