Na vijf mooie jaren komt er een einde aan Poort 82.
Volledig scherm
PREMIUM
Na vijf mooie jaren komt er een einde aan Poort 82. © Mine Dalemans

Poort 82 sluit na bijna vijf jaar de deuren: “Einde verhaal na aanhoudende burenruzie”

MaasmechelenMaasmechelen is sinds deze week een horecazaak armer, en niet zomaar één. Poort 82 met Myrthe Vranken aan het roer, groeide in vijf jaar uit tot dé gastronomische zaak van de gemeente. Daar komt nu een einde aan. “Ik gooi de handdoek in de ring, maar kijk met rechte rug naar de toekomst", zegt Myrthe, die maandagavond voor de laatste keer het glas hief.

  1. Dennis Hamers (Termien) verlengt zijn contract en speelt zaterdag tegen ex-ploeg Wellen: “We gaan er voluit voor de zege”
    voetbal derde nationale B

    Dennis Hamers (Termien) verlengt zijn contract en speelt zaterdag tegen ex-ploeg Wellen: “We gaan er voluit voor de zege”

    Met de derby Wellen - Termien staan dit weekend twee Limburgse teams uit de top vijf van de klassering tegenover elkaar. Na Houtvenne toonde Wellen zich tot hiertoe de sterkte thuisploeg en Termien de sterkste uitploeg van de reeks. Dat dit zaterdagavond vonken gaat geven, staat buiten kijf. Voor Termientrainer Dennis Hamers wordt het een speciale wedstrijd. Niet zo lang geleden was hij nog hoofdcoach bij Wellen.