De Leeuwerikenstraat.
Volledig scherm
De Leeuwerikenstraat. © Google

Politie onderzoekt schietpartij in Proosterbos

Buurtbewoners hebben maandagochtend een schietpartij vastgesteld in de Leeuwerikenstraat in Proosterbos. Onbekenden schoten er op een geparkeerd voertuig.

0 reacties

 1. Fiets je eigen Parijs-Roubaix: onze reporter test de 8 stevigste kasseienstroken in Limburg
  PREMIUM
  Limburg

  Fiets je eigen Pa­rijs-Rou­baix: onze reporter test de 8 stevigste kasseien­stro­ken in Limburg

  Ook wat bedroefd dat Parijs-Roubaix, normaal afgelopen zondag op de wielerkalender, door het coronavirus is verschoven naar het najaar? Geen paniek: zo heeft u meteen wat extra tijd om zélf over de kasseien te dokkeren. Ook Limburg heeft een paar uitdagende stukken waarop u de Wout van Aert in uzelf kan loslaten. Onze wielerman test acht Limburgse kasseienstroken en deelt - net als in de échte Hellenklassieker - sterren uit.
 2. Victor (50) lanceert safaritenten voor vakantie in eigen tuin: “Ook in vreemde tijden is het belangrijk om te genieten”
  PREMIUM
  Hasselt

  Victor (50) lanceert safariten­ten voor vakantie in eigen tuin: “Ook in vreemde tijden is het belangrijk om te genieten”

  Ontspannen in coronatijden: voor velen is het gemakkelijker gezegd dan gedaan, maar een noodzaak waar Victor Lekanne (50) ons al te graag mee wil helpen. Zo ontwikkelde de Hasseltse ondernemer een safaritent in maar liefst zeven verschillende maten en soorten, bedoeld om Limburger én Belg van een deugddoende staycation in eigen tuin te voorzien. “Een plek waar we kunnen loskomen van telewerk en het hoofd kunnen leegmaken, ook nu ons favoriete restaurant gesloten is", zegt de Hasselaar.
 3. Carmelo Nieddu en Futsal Rode Duivels verliezen nipt en grijpen naast EK-ticket: “De ontgoocheling is groot, dit verdienden we niet”
  futsal

  Carmelo Nieddu en Futsal Rode Duivels verliezen nipt en grijpen naast EK-tic­ket: “De ontgooche­ling is groot, dit verdienden we niet”

  De Futsal Rode Duivels zijn er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor het EK 2022 in Nederland. In een rechtstreeks duel won Finland met het kleinste verschil. De ontgoocheling achteraf was bijzonder groot. “Ons team heeft alles gegeven, maar is uiteindelijk gestrand op één doelpunt van de kwalificatie. En dit is bijzonder zuur”, baalde T2 Carmelo Nieddu.
 1. Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"
  Play

  Vrouw spuwt in gezicht van personeel: "Waag het niet om zo tegen mij te praten"

 2. Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevonden
  Play

  Verdwaalde hiker neemt foto van zijn benen en wordt teruggevon­den