Volledig scherm
© thinkstock

Politie betrapt drie klanten in jacuzzi in wellnesscentrum

MaasmechelenEen wellnesscentrum in de Joseph Smeetslaan in Maasmechelen kreeg zaterdagavond de politie van Lanaken-Maasmechelen over de vloer. Tegen alle afspraken in bleken er meerdere klanten gebruik te maken van de jacuzzi.

 1. Maasmechelaar Kenneth Schuermans (OHL) revalideert na afgescheurde achillespees: “Blij dat ik na vijf maanden eindelijk met loopoefeningen mag hervatten”
  Voetbal 1A

  Maasmeche­laar Kenneth Schuermans (OHL) revali­deert na afgescheur­de achilles­pees: “Blij dat ik na vijf maanden eindelijk met loopoefe­nin­gen mag hervatten”

  Terwijl het OHL-team deze week neerstreek in het Genkse Hotel Stiemerheide en zich op de velden van Bregel Sport voorbereidde op de competitietopper tegen Anderlecht, maalde Kenneth Schuermans zijn dagelijkse revalidatierit naar Leuven. De OHL-verdediger scheurde op de eerste competitiespeeldag tegen Eupen zijn achillespees en is wellicht out tot einde van het seizoen. “Uiteraard is dit balen. Vorig seizoen miste ik geen enkele wedstrijd en nu dit. Ondertussen blijf ik ons team op de voet volgen. Top hoe ze presteren”, zegt Kenneth Schuermans.
 2. Garagist riskeert als bendeleider vier jaar cel voor grote cannabisplantage in zijn woning: “ik heb alles op internet opgezocht”
  PREMIUM
  Dilsen-Stokkem/Maasmechelen

  Garagist riskeert als bendelei­der vier jaar cel voor grote cannabis­plan­ta­ge in zijn woning: “ik heb alles op internet opgezocht”

  Een 52-jarige garagist uit Maasmechelen riskeert een celstraf van vier jaar omdat hij een grote, professionele cannabisplantage installeerde in zijn huurhuis in Dilsen-Stokkem. De man zou ook een tweede plantage opgezet hebben in de schuur van zijn aangetrouwde neef in Maasmechelen. Verschillende camera’s zorgden voor een live feed van de plantages, waarin volgens de aanklager ook nog twee andere koppels betrokken waren. De vijftiger beweert echter dat hij alleen handelde. “Ik heb alles zelf op internet opgezocht maar het is fout gegaan.”
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech