Een van de vele Hells Angels die tijdens het proces present tekenden in Tongeren. Achter de nadarhekken, opgetrokken door de talrijk aanwezige politie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een van de vele Hells Angels die tijdens het proces present tekenden in Tongeren. Achter de nadarhekken, opgetrokken door de talrijk aanwezige politie. © Photo News

“Plots liggen er drie doden in het kanaal, en is het ‘Shit, wat nu?’”: hoe fatale schietpartij tussen Outlaws en Hells Angels Limburg op scherp stelde

De laatste uren van vrijdag 20 mei 2011. In de Zuid-Willemsvaart in Eisden, bij Maasmechelen, houdt de ondiepe waterkant een gedumpte Citroën Berlingo tegen. In het voertuig drie lichamen: allemaal doorzeefd met kogels, allemaal gelinkt aan motorbende Outlaws. Het kruitvat waarvan niemand wist dat het bestond, heeft een lont gekregen. Vier jaar later staat één beschuldigde voor het hof in een streng beveiligd en peperduur assisenproces in Tongeren: Ali Ipekci. Een Hells Angel. Lees de hele zomer de strafste misdaadverhalen in onze zomerreeks.

 1. Maasmechelaar Kenneth Schuermans (OHL) revalideert na afgescheurde achillespees: “Blij dat ik na vijf maanden eindelijk met loopoefeningen mag hervatten”
  Voetbal 1A

  Maasmeche­laar Kenneth Schuermans (OHL) revali­deert na afgescheur­de achilles­pees: “Blij dat ik na vijf maanden eindelijk met loopoefe­nin­gen mag hervatten”

  Terwijl het OHL-team deze week neerstreek in het Genkse Hotel Stiemerheide en zich op de velden van Bregel Sport voorbereidde op de competitietopper tegen Anderlecht, maalde Kenneth Schuermans zijn dagelijkse revalidatierit naar Leuven. De OHL-verdediger scheurde op de eerste competitiespeeldag tegen Eupen zijn achillespees en is wellicht out tot einde van het seizoen. “Uiteraard is dit balen. Vorig seizoen miste ik geen enkele wedstrijd en nu dit. Ondertussen blijf ik ons team op de voet volgen. Top hoe ze presteren”, zegt Kenneth Schuermans.
 1. Woelende baby gaat als losgeslagen tol tekeer op slapende mama
  Play

  Woelende baby gaat als losgesla­gen tol tekeer op slapende mama

 2. Bidens hond Major krijgt eigen 'indoguration'
  Play

  Bidens hond Major krijgt eigen 'indogurati­on'