Pittige flamencomuziek en het betere handdoekenwerk: zo gaat Hortencia Hernandez te werk als Belgisch kampioen ‘sauna opgieten’

Hortencia Hernandez uit Maasmechelen is een jaar geleden gestart bij Elaisa Wellness als receptioniste, tot ze de smaak van het sauna opgieten te pakken kreeg. Nu mag ze zichzelf Belgisch kampioen ‘sauna opgieten’ noemen. “Dat de gasten ervan kunnen genieten. Dat ik ze zie lachen en dat ze mij complimentjes geven erna, dat ze het heel fijn vonden, dat brengt mij wel voldoening”, vertelt Hortencia aan VTM NIEUWS.

  1. Stad Genk zet voortaan veiligheidsdrone in om hulpdiensten te ondersteunen: “Dé manier om cruciale minuten te besparen”
    PREMIUM
    Genk

    Stad Genk zet voortaan veilig­heids­dro­ne in om hulpdien­sten te ondersteu­nen: “Dé manier om cruciale minuten te besparen”

    Stad Genk lanceert samen met telecomoperator Citymesh en S-Lim een project met een veiligheidsdrone die beelden maakt tijdens de eerste minuten bij levensbedreigende situaties. Dankzij de technologie en software van deze drone kunnen de hulpdiensten sneller en efficiënter informatie verzamelen bij incidenten. De drone wordt gestationeerd op het dak van politiezone Carma in Genk en wordt in een eerste fase door de Brandweerzone Oost-Limburg gebruikt.