Wonen in Eisden Tuinwijk (foto) blijkt weer populairder dan ooit. En je vindt er huizen (met werk aan) die nog relatief betaalbaar zijn.
Volledig scherm
PREMIUM
Wonen in Eisden Tuinwijk (foto) blijkt weer populairder dan ooit. En je vindt er huizen (met werk aan) die nog relatief betaalbaar zijn. © Marco Mariotti

Op huizenjacht in Maasmechelen... “Voor 260.000 euro heb je degelijke woning in Leut of Eisden Tuinwijk”

MaasmechelenOp zoek naar een nieuwe stek in Limburg of gewoon benieuwd naar de prijzen en waarom mensen er graag wonen? Elke week zoeken wij het voor jou uit met een lokale vastgoedexpert. Deze week bezoeken we Maasmechelen.

 1. De 9 mooiste plekjes in Hasselt volgens Anke Buckinx: “Heerlijk stoere en tegelijk girly outfits scoren bij Notre Maison”
  PREMIUM
  Hasselt

  De 9 mooiste plekjes in Hasselt volgens Anke Buckinx: “Heerlijk stoere en tegelijk girly outfits scoren bij Notre Maison”

  Al langer plannen om Limburg beter te leren kennen, maar geen idee waar je best op citytrip kunt? Dan schiet de vrolijke Joe-presentatrice en ‘mega Hasseltse’ Anke Buckinx met haar negen favoriete plekjes in de Limburgse hoofdstad graag te hulp. “Zoals zorgeloos koffiekletsen met vriendinnen op de Zuivelmarkt, shoppen bij de gezelligste boetiekjes of midden in de stad tot rust komen op een verborgen plein.” Ontdek waar zij graag vertoeft.
 2. Wat valt er allemaal te beleven? Is er nog een schaatsbaan? En waar kan ik parkeren? Alles wat je moet weten over Winterland Hasselt
  PREMIUM
  Hasselt

  Wat valt er allemaal te beleven? Is er nog een schaats­baan? En waar kan ik parkeren? Alles wat je moet weten over Winterland Hasselt

  Nog tot en met 8 januari kan je op Winterland Hasselt terecht om de gezellige kerstsfeer op te snuiven. Meer dan 55 standhouders staan er weer klaar om zo’n 600.000 bezoekers te verwelkomen. Maar wat valt er juist te beleven op Winterland? Waar kan je best parkeren en wat zijn de openingstijden? Wij bundelden alle praktische info in een handig overzicht.