De bevers sneuvelen aan de Ontsluitingsweg.
Volledig scherm
PREMIUM
De bevers sneuvelen aan de Ontsluitingsweg. © Mariotti/RV

Ontsluitingsweg moordend voor bevers: “Al zes dode bevers in amper twee jaar”

MaasmechelenEen familie bevers leeft al even in alle stilte aan de Kikbeek in Mechelen-aan-de-Maas. Maar de nabijgelegen ontsluitingsweg richting Maasmechelen Village blijkt moordend voor de beschermde diersoort. “Ik hoop op een oplossing”, zegt Maasmechelaar en bioloog Frank Resseler.

  1. INTERVIEW. ‘Topmakelaar’ Anneke Winkelmolen (39): “Dat vastgoedmakelaars praatjes maken en makkelijk geld verdienen, klopt niet. Er komt veel meer bij kijken dan enkel de opbrengst van paar vierkante meters”
    PREMIUM
    Hasselt/Alken

    INTERVIEW. ‘Topmake­laar’ Anneke Winkelmo­len (39): “Dat vastgoedma­ke­laars praatjes maken en makkelijk geld verdienen, klopt niet. Er komt veel meer bij kijken dan enkel de opbrengst van paar vierkante meters”

    ‘Ik zie mijn panden als mijn kindjes’. Met die bijzondere metafoor opende de Hasseltse Anneke Winkelmolen (39) mee het nieuwe programma ‘Topmakelaars’ op Play4, waarin Vlaanderen kennis maakt met de vrolijke vastgoedmakelaar en medezaakvoerder van ERA Nobis. Een stevige job, die ze al zes jaar uitvoert op haar eigen kantoor in Alken, op de baan én als moeder van een tweeling. “Zelfs op mijn achttiende wist ik totaal niet wat ik wilde worden. Intussen heb ik mijn plaats gevonden.”