Ontdek diamanten in Maasmechelen Village

 1. Van handvol vechtpartijtjes en arrestaties tot ontruimd Dusartplein omstreeks 23 uur: dit was de eerste avond op de Hasseltse terrassen
  Hasselt

  Van handvol vechtpar­tij­tjes en arresta­ties tot ontruimd Dusart­plein omstreeks 23 uur: dit was de eerste avond op de Hasseltse terrassen

  De Hasseltse jongeren die in tienvoud vers getapte pintjes bestelden op het Kolonel Dusartplein: het bleek een voorbode van overvolle terrassen, ook na sluitingsuur. Zij vonden een comfortabel plekje op de vloer of staand in hun bubbel, nadat de café-uitbaters tijdig begonnen met het opruimen van de terrasstoelen en de leeggedronken pintjes. Uiteindelijk kon de politie het grootste deel van de jongeren echter huiswaarts sturen omstreeks 23 uur.
 2. Zero Zero wordt grootste terras van Maasmechelen: “Klanten zijn voor anderhalf uur welkom, zodat iedereen een kans krijgt”
  Maasmechelen

  Zero Zero wordt grootste terras van Maasmeche­len: “Klanten zijn voor anderhalf uur welkom, zodat iedereen een kans krijgt”

  Grand Café Zero Zero maakt zich klaar om zaterdag de deuren te openen. Figuurlijk dan, want het zal met een terras moeten en dat wordt meteen de grootste van vrijwel het hele Maasland. “Bij goed weer kunnen we 240 mensen in één keer bedienen”, zegt uitbater Engin, die in één ruk Shopping Center M2 bedankt voor het openstellen van het plein.
 1. Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen
  Play

  Vrouw die speed dealt op heterdaad betrapt, politie valt meteen huis binnen

 2. Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype
  Play

  Bruiswater met fruitsmaak én alcohol: de nieuwste hype