De motorvrienden zorgden voor een mooi afscheid van Anthony Salamone.
Volledig scherm
PREMIUM
De motorvrienden zorgden voor een mooi afscheid van Anthony Salamone. © Birger Vandael/RV

Motorvrienden nemen emotioneel afscheid van Anthony Salamone (34): “Je was een man met een grote mond en een klein hartje”

MaasmechelenFamilie en vrienden hebben zaterdagvoormiddag in en rond de Maagd der Armenkerk Mariaheide in Maasmechelen afscheid genomen van Anthony Salamone. De jonge vader (34) van vijf liet op 15 april het leven bij een motorongeval. Met dank aan zijn motorvrienden werd het een hartverwarmend en emotioneel afscheid. “Ik beloof dat ik ga vechten voor onze kinderen”, vertelde zijn partner Melissa.

 1. TERRASTIP. Genieten bij zomer- én winterbar ‘t Huis Zonder Naam in Hoepertingen: “De tuin achter het restaurant was te mooi om ze niet te gebruiken”
  PREMIUM
  Hoepertingen

  TERRASTIP. Genieten bij zomer- én winterbar ‘t Huis Zonder Naam in Hoepertin­gen: “De tuin achter het restaurant was te mooi om ze niet te gebruiken”

  Zomerbars schieten tegenwoordig als paddenstoelen uit de grond, maar bij ‘t Huis Zonder Naam’ in Hoepertingen besloten ze zich jaren geleden al aan het nieuwe concept te wagen. “We zaten met een prachtig gebied achter het restaurant waar we toch iets mee moesten doen”, klinkt het. En dat ‘iets’ werd de gezellige zomerbar die binnen enkele maanden weer transformeert in een winterbar. “Hier beleef je elk moment van het jaar iets.”
 2. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.