Miriam toverde haar living om tot een kerstpretpark.
Volledig scherm
Miriam toverde haar living om tot een kerstpretpark. © Mine Dalemans

Miriam bouwt hele woonkamer om tot kerstpretpark: “Iedereen welkom om een kijkje te komen nemen!”

Nog maar iets minder dan een maand en het is alweer Kerstmis. Velen versieren de buitenkant van hun huis met honderden – soms zelfs duizenden – lichtjes, maar ook binnenin de woningen worden soms pareltjes gemaakt. Vergeet Disneyland of de Efteling. De woonkamer van Miriam uit Maasmechelen is omgetoverd tot een heus kerstpretpark. Een miniatuurversie weliswaar, maar het oogt adembenemend. “Ik heb alles zelf met de hand gemaakt”, vertelt ze.

1 reactie

 • Desmet Carine

  2 jaar geleden
  Wauw , top gedaan !!!!
 1. Jürgen Conings beroofde zich van het leven met vuurwapen, dag van overlijden wordt geschat tussen één en vier weken geleden
  Dilsen-Stokkem

  Jürgen Conings beroofde zich van het leven met vuurwapen, dag van overlijden wordt geschat tussen één en vier weken geleden

  De gezochte militair Jürgen Conings heeft zichzelf van het leven beroofd met een vuurwapen. Dat bevestigt forensisch onderzoek, laat het federaal parket maandag in een persbericht weten. Zijn lichaam bevond zich volgens het parket in een bijzonder dichtbegroeid en moeilijk bereikbaar deel van het bos. Bij het stoffelijk overschot lagen verschillende geladen vuurwapens, grote hoeveelheden munitie, een mes, een machete en een bijl.
 2. Op zoek naar een Moederdag cadeau? Zet je Limburgse mama in de bloemetjes met één van deze 10 lokale geschenken
  PREMIUM
  Limburg

  Op zoek naar een Moederdag cadeau? Zet je Limburgse mama in de bloemetjes met één van deze 10 lokale geschenken

  Moederdag staat bijna voor de deur, hét moment om onze (plus)mama of oma eens in de bloemetjes te zetten. Al hoeft dat zeker niet altijd letterlijk te zijn. Zo vind je bij de lokale handelaars tal van originele geschenken om er dit jaar een verfrissende twist aan te geven. Onze redactie zocht tien leuke cadeautips bij elkaar in Limburg om je op weg te helpen. Enjoy!