Miriam toverde haar living om tot een kerstpretpark.
Volledig scherm
Miriam toverde haar living om tot een kerstpretpark. © Mine Dalemans

Miriam bouwt hele woonkamer om tot kerstpretpark: “Iedereen welkom om een kijkje te komen nemen!”

Nog maar iets minder dan een maand en het is alweer Kerstmis. Velen versieren de buitenkant van hun huis met honderden – soms zelfs duizenden – lichtjes, maar ook binnenin de woningen worden soms pareltjes gemaakt. Vergeet Disneyland of de Efteling. De woonkamer van Miriam uit Maasmechelen is omgetoverd tot een heus kerstpretpark. Een miniatuurversie weliswaar, maar het oogt adembenemend. “Ik heb alles zelf met de hand gemaakt”, vertelt ze.

1 reactie

 • Desmet Carine

  3 jaar geleden
  Wauw , top gedaan !!!!
 1. Eli Sam Bruce wil hogerop met Patro Eisden: “Als profspeler moet je steeds het hoogst mogelijke viseren”
  Voetbal eerste nationale

  Eli Sam Bruce wil hogerop met Patro Eisden: “Als profspeler moet je steeds het hoogst mogelijke viseren”

  Met vier zeges op rij draait de Patromotor op volle toeren. Enkel Francs Borains en FC Luik tellen meer punten dan de Limburgers. Zaterdagavond komt hekkensluiter Rupel Boom op bezoek. Eisdens topschutter Eli Sam Bruce kent er nog verschillende spelers die vroeger met hem in de Antwerpse jeugd speelden. “Deze ploeg staan onder hun waarde genoteerd en valt niet te onderschatten”, waarschuwt Sam Bruce.
 2. Hasselt viert 135-jarig bestaan van stokerij Fryns met boek, driedelige expo en geurkunst: “Prachtige bevestiging van onze ambacht en vakmanschap”
  PREMIUM
  Hasselt

  Hasselt viert 135-jarig bestaan van stokerij Fryns met boek, driedelige expo en geurkunst: “Prachtige bevesti­ging van onze ambacht en vakman­schap”

  De Hasseltse stokerij ‘Fryns Distillery’ bestaat 135 jaar en dat laten de stedelijke musea niet aan zich voorbij gaan. Zo loopt er vanaf zaterdag een driedelige expo over de vijf generaties Fryns in Bibliotheek Hasselt Limburg, Het Stadsmus en het Jenevermuseum. Ook verschijnt er een boek over de jeneverstokers én voorziet kunstenaar Peter de Cupere geurkunst ter ere van de familie, gemaakt van niet minder dan...120 kilogram jeneverbes.