Volgens de buurtbewoners leken het meer dan 100 jongeren te zijn die vanuit alle hoeken kwamen.
Volledig scherm
Volgens de buurtbewoners leken het meer dan 100 jongeren te zijn die vanuit alle hoeken kwamen. © Mine Dalemans

Meer dan 100 Nederlandse jongeren bouwen illegaal feestje in Leut: “Toen politie aankwam, stoven ze allemaal weg”

MaasmechelenOngeziene taferelen zondagnacht in het anders bijzonder rustige Leut. Op de hoek van de Ganzenpoelstraat en de Steenakkerstraat zou ergens een feestje gaande geweest zijn. Om 3 uur ‘s nachts werden zelfs vuurwerkbommen afgeschoten waardoor het alarm van verschillende wagens afging. “Tientallen jongeren liepen hier dronken met de flessen drank in de straat”, aldus de buurtbewoners. Het ging om jongeren uit Nederland.

  1. HUIZENJACHT. Tuilt in Hasselt: “Vanaf 450.000 euro scoor je hier een instapklare én vrijstaande gezinswoning met tuin”
    PREMIUM

    HUIZEN­JACHT. Tuilt in Hasselt: “Vanaf 450.000 euro scoor je hier een instapkla­re én vrijstaan­de gezinswo­ning met tuin”

    Op zoek naar een nieuwe stek in Limburg of gewoon benieuwd naar de prijzen en waarom mensen er graag wonen? Elke week zoeken wij het voor jou uit met een lokale vastgoedexpert. Deze keer bezoeken we Tuilt in Hasselt. “Perfect voor wie van een gezellig dorpsgevoel houdt, op slechts paar kilometers van het stadscentrum.” Hoe diep tast je er in de geldbuidel voor een woning? Niet al té diep, zo blijkt.
    Hasselt