The Appartment is de nieuwe blikvanger in Maasmechelen Village
Volledig scherm
The Appartment is de nieuwe blikvanger in Maasmechelen Village © Karolien Coenen

Maasmechelen Village heeft met luxueus tuinpaviljoen nu ook een exclusieve VIP-lounge

MaasmechelenSinds kort siert een bijzonder tuinpaviljoen Maasmechelen Village. De architecten van Depot ontwierpen er de exclusieve VIP-lounge en Personal Shopping Space ‘The Appartment’ waar shoppers zich in de watten kunnen laten leggen. “Shoppers – van een vriendengroep tot een bedrijf - kunnen deze ruimte afhuren en nippen van hun drankje terwijl ze de hipste outfits aangemeten krijgen”, vertelt Ben Luykx, Retail Development Director bij Maasmechelen Village.

 1. Mehdi Bounou en Patro Eisden raken niet voorbij hekkensluiter Rupel Boom: “Veel kansen, maar de bal wou er niet in”
  voetbal eerste nationale

  Mehdi Bounou en Patro Eisden raken niet voorbij hekkenslui­ter Rupel Boom: “Veel kansen, maar de bal wou er niet in”

  Een constant dominerend Patro Eisden beet zijn tanden stuk op een stug en agressief verdedigend Rupel Boom. Nochtans dwongen de Limburgers een resem kansen af, maar een sterk keepende doelman Vits hield zijn netten schoon. Eisden kwam voor het eerst dit seizoen niet tot scoren (0-0). “We hebben er alles aan gedaan om te winnen, maar de bal wou er gewoon niet in”, baalde Mehdi Bounou na afloop.
 2. Antwerpse makelaar wil Limburg veroveren: “Deze provincie heeft nu eenmaal een erg interessante vastgoedmarkt”
  PREMIUM
  Hasselt

  Antwerpse makelaar wil Limburg veroveren: “Deze provincie heeft nu eenmaal een erg interessan­te vastgoed­markt”

  Heylen Vastgoed schakelt een versnelling hoger in Limburg. Op termijn opent de van oorsprong Antwerpse makelaar er maar liefst drie nieuwe kantoren. Hasselt is het eerste aan de beurt met een nieuwe vestiging vanaf oktober. In het voorjaar van 2023 volgen er nog twee in de provincie. “We willen er op termijn de nummer één worden”, zegt bestuurder Johan Heylen.