Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Maasmechelaar (38) loopt met hoofd tegen vrachtwagen

Op de Rijksweg is vrijdagnamiddag rond 13.20 uur een bizar ongeval gebeurd. Een voetganger liep tegen een vrachtwagen en raakte daarbij gewond.

0 reacties

 1. "We zijn stempel meer dan moe": Turkse gemeenschap blikt terug op geslaagd maar strikt Suikerfeest
  PREMIUM
  Limburg

  "We zijn stempel meer dan moe": Turkse gemeen­schap blikt terug op geslaagd maar strikt Suiker­feest

  Terwijl Heusden-Zolder, Genk en Maasmechelen met broeihaarden van het coronavirus kampen, vond donderdag het Suikerfeest plaats. Er werd al vaker met de vinger naar de gemeenschap gewezen, omdat er steeds clusters werden vastgesteld. Maar die kritiek zijn ze daar nu meer dan moe. “We gingen zéér streng te werk en sensibiliseren de mensen al wekenlang", zegt Hasan Düzgün van de Tevhid Moskee in Eisden. Hij stuurde voor het gebed nog iemand weg die 38 graden koorts bleek te hebben.
 2. Robert Stevens (P. Eisden) over de tijd van toen: “Ik beleefde bij Patro een mooie tijd en zal de club steeds in mijn hart dragen”
  Voetbal Traditieclubs

  Robert Stevens (P. Eisden) over de tijd van toen: “Ik beleefde bij Patro een mooie tijd en zal de club steeds in mijn hart dragen”

  Als je Patro Eisden zegt, leg je meteen de link naar de familie Stevens. Vader Jaak maakte deel uit van het Patro’s stichtingselftal dat in 1942 de allereerste competitiewedstrijd speelde. Zoon Robert Stevens doorliep er de jeugdreeksen en maakte twee termijnen vol als clubvoorzitter. In elke doortocht veroverde hij in zijn eerste jaar de titel. Dat gebeurde met Lei Clijsters in 1993 en met Norbert Beuls in 2011. “Ik beleefde mooie tijden bij Patro en zal de club steeds in mijn hart dragen, maar in moeilijke periodes stond ik er dikwijls alleen voor”, blikt Robert Stevens terug.
 1. IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs
  Play

  IJsbeer voelt zich in haar nopjes in bad vol... ijs

 2. Kenny V. werd ten onrechte beschuldigd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”
  Play

  Kenny V. werd ten onrechte beschul­digd van pedofilie: "Mijn vriendin vertrok meteen met onze baby”