Leonardo Cascio in zijn werkoutfit: “Er bestaat geen betere job om met voetbal te combineren dan vuilnisophaler”
Volledig scherm
PREMIUM
Leonardo Cascio in zijn werkoutfit: “Er bestaat geen betere job om met voetbal te combineren dan vuilnisophaler” © Karolien Coenen

Leonardo (22) liep ’s middags nog achter de vuilniskar, ’s avonds stond hij onder de lat tegen AA Gent: “Er is geen betere job om met voetbal te combineren”

Om 12 uur ’s middags zeulde Leonardo Cascio nog vuilniszakken rond, amper acht uur later stond hij als doelman van SV Belisia Bilzen in de Ghelamco Arena. In de bekerwedstrijd tegen het grote AA Gent moest hij zich dan wel vier keer omdraaien (4-0), maar dat kon de sfeer in Bilzen niet bederven. “Ongelofelijk om dit met deze ploeg mee te maken”, vertelt de doelman.

14 reacties

 • Moniek Smets

  1 maand geleden
  Diene werkt tenminste voor zijn geld daar kun je dan bewondering hebben. Dat is wat anders dan die omhooggevallen voetballers.
 • John Marston

  1 maand geleden
  Chapeau man!
 • Catherine MISTIAEN

  1 maand geleden
  Topkerel. Doet een nuttige job. Doet een inspirerende sport. (En ziet er nog goed uit ook, als ik dat mag zeggen).
 • Geert Heylen

  1 maand geleden
  Respect .
 • paul holemans

  1 maand geleden
  knap van die kerel.respect man.
 1. Personeel van zandwinningsbedrijf Sibelco legt werk neer: “Herstructeringsplan voor Sibelco België moet van tafel want anders blijven we staken”
  Mol/Dessel/Maasmechelen/Lommel

  Personeel van zandwin­nings­be­drijf Sibelco legt werk neer: “Herstruc­te­rings­plan voor Sibelco België moet van tafel want anders blijven we staken”

  Arbeiders, bedienden en kaderleden van zandwinningsbedrijf Sibelco hebben het werk neergelegd. Het personeel pikt het niet dat er nu plots 24 jobs zouden sneuvelen terwijl er afgelopen zomer nog werd gesproken over aanwervingen om de werkdruk te verminderen. “De afvloeiingen zouden dan ook net in de productieafdelingen vallen. Het personeel voelt zich bedrogen en is heel duidelijk: het plan moet van tafel worden geveegd of ze blijven staken.”