Leonardo Cascio in zijn werkoutfit: “Er bestaat geen betere job om met voetbal te combineren dan vuilnisophaler”
Volledig scherm
PREMIUM
Leonardo Cascio in zijn werkoutfit: “Er bestaat geen betere job om met voetbal te combineren dan vuilnisophaler” © Karolien Coenen

Leonardo (22) liep ’s middags nog achter de vuilniskar, ’s avonds stond hij onder de lat tegen AA Gent: “Er is geen betere job om met voetbal te combineren”

Om 12 uur ’s middags zeulde Leonardo Cascio nog vuilniszakken rond, amper acht uur later stond hij als doelman van SV Belisia Bilzen in de Ghelamco Arena. In de bekerwedstrijd tegen het grote AA Gent moest hij zich dan wel vier keer omdraaien (4-0), maar dat kon de sfeer in Bilzen niet bederven. “Ongelofelijk om dit met deze ploeg mee te maken”, vertelt de doelman.

14 reacties

 • Moniek Smets

  1 maand geleden
  Diene werkt tenminste voor zijn geld daar kun je dan bewondering hebben. Dat is wat anders dan die omhooggevallen voetballers.
 • John Marston

  1 maand geleden
  Chapeau man!
 • Catherine MISTIAEN

  1 maand geleden
  Topkerel. Doet een nuttige job. Doet een inspirerende sport. (En ziet er nog goed uit ook, als ik dat mag zeggen).
 • Geert Heylen

  1 maand geleden
  Respect .
 • paul holemans

  1 maand geleden
  knap van die kerel.respect man.
 1. Limburgs derby tussen Renolim Borgloon en ZVK Eisden Dorp blijft boeien tot in de slotfase: “Efficiëntie geeft doorslag”
  Futsal

  Limburgs derby tussen Renolim Borgloon en ZVK Eisden Dorp blijft boeien tot in de slotfase: “Efficiën­tie geeft doorslag”

  Een efficiënter Renolim Borgloon won de Limburgs derby tegen ZVK Eisden Dorp met 6-3. Met drie doelpunten op rij, zorgde een trefzekere Yachou meteen voor een kloof. Toch gaf het jeugdige ZVK Eisden niet op. Toen een nonchalanter spelend Borgloon gas terugnam, knokte de Maasmechelse ploeg zich opnieuw in de wedstrijd. El Hassani nam in de slotfase evenwel alle twijfel weg. Met deze nieuwe driepunter blijft Borgloon op de tweede plaats in de rangschikking. “Met 25 punten op 33 blijft het Loonse sprookje voort duren. Niemand had zich aan zo'n scenario verwacht”, genoot Kenneth Vanderheyden na afloop.
 1. Vijftien personen met alcoholintoxicatie binnengebracht op spoeddienst in Hasselt: “Dit is intriest, alsof de miserie nog niet groot genoeg is”
  Play
  Hasselt

  Vijftien personen met alcoholin­toxi­ca­tie binnenge­bracht op spoed­dienst in Hasselt: “Dit is intriest, alsof de miserie nog niet groot genoeg is”

  In het Jessa Ziekenhuis in Hasselt werden in de nacht van vrijdag op zaterdag vijftien personen binnengebracht met een alcoholintoxicatie. De spoedartsen zijn niet te spreken over het gedrag van de feestbeesten. “Bovenop de miserie met corona vinden sommigen het ook nog nodig om onze spoedverpleegkundigen en artsen hiermee te belasten”, zucht woordvoerster Lieve Ketelslegers.
 2. Van handgemaakte Tsjechische kerstballen tot exclusieve Amerikaanse figuurtjes: dit zijn de vijf leukste kerstwinkels in Limburg
  PREMIUM
  Limburg

  Van handgemaak­te Tsjechi­sche kerstbal­len tot exclusieve Amerikaan­se figuurtjes: dit zijn de vijf leukste kerstwin­kels in Limburg

  Wacht je tot na Sinterklaas of staat je kerstboom intussen al een dikke maand te pronken? Zowel de vroege vogels als de traditionele kerstvierders kunnen er niet meer omheen: de kerstsfeer is weer helemaal terug. Tijd om na te denken dus over welke stijl je kerstboom dit jaar moet hebben. Wij gingen alvast op zoek naar de vijf leukste kerstwinkels van Limburg die een bezoekje waard zijn.