Leonardo Cascio in zijn werkoutfit: “Er bestaat geen betere job om met voetbal te combineren dan vuilnisophaler”
Volledig scherm
PREMIUM
Leonardo Cascio in zijn werkoutfit: “Er bestaat geen betere job om met voetbal te combineren dan vuilnisophaler” © Karolien Coenen

Leonardo (22) liep ’s middags nog achter de vuilniskar, ’s avonds stond hij onder de lat tegen AA Gent: “Er is geen betere job om met voetbal te combineren”

Om 12 uur ’s middags zeulde Leonardo Cascio nog vuilniszakken rond, amper acht uur later stond hij als doelman van SV Belisia Bilzen in de Ghelamco Arena. In de bekerwedstrijd tegen het grote AA Gent moest hij zich dan wel vier keer omdraaien (4-0), maar dat kon de sfeer in Bilzen niet bederven. “Ongelofelijk om dit met deze ploeg mee te maken”, vertelt de doelman.

14 reacties

 • Moniek Smets

  1 jaar geleden
  Diene werkt tenminste voor zijn geld daar kun je dan bewondering hebben. Dat is wat anders dan die omhooggevallen voetballers.
 • John Marston

  1 jaar geleden
  Chapeau man!
 • Catherine Mistiaen

  1 jaar geleden
  Topkerel. Doet een nuttige job. Doet een inspirerende sport. (En ziet er nog goed uit ook, als ik dat mag zeggen).
 • Geert Vermuyten

  1 jaar geleden
  Respect .
 • paul holemans

  1 jaar geleden
  knap van die kerel.respect man.
 1. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.