Een dame van Monumentenzorg en een gemeentearbeider op een hoogtewerker proberen de witte kleur van koningin Elisabeth af te krijgen.
Volledig scherm
Een dame van Monumentenzorg en een gemeentearbeider op een hoogtewerker proberen de witte kleur van koningin Elisabeth af te krijgen. © Foto Mine Dalemans

Koningin Elisabeth bijna verlost van haar verflaag

MAASMECHELENHet standbeeld van koningin Elisabeth in Eisden-Tuinwijk wordt deze week nog verlost van haar witte verflaag. Het beeld moest een frisse opknapbeurt krijgen, maar enkele gemeentewerkers verfden het knalwit.

 1. Hasseltse scholen wachten met toegelaten daguitstappen tot na paasvakantie: “Bus inleggen voor slechts één klas maakt het financieel onhaalbaar”
  PREMIUM
  Hasselt

  Hasseltse scholen wachten met toegelaten daguitstap­pen tot na paasvakan­tie: “Bus inleggen voor slechts één klas maakt het financieel onhaalbaar”

  Vanaf 15 maart zijn er opnieuw extra-murosactiviteiten mogelijk voor alle leerlingen van het lager en secundair onderwijs, al wachten de Vrije Basisschool Godsheide en de middelbare school GO! Next Het Atheneum in Hasselt nog liever even af. Zij zouden de daguitstap per klasbubbel moeten organisren, en eigen vervoer moeten regelen, maar juist daar knelt het schoentje. “Een klas van 25 leerlingen krijg je met die regels niet zo makkelijk op uitstap.”
 1. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?

 2. Naakte man slaat op de vlucht voor politie
  Play

  Naakte man slaat op de vlucht voor politie