Themabeeld.
Volledig scherm
Themabeeld. © RLA

Kinderopvang in Vucht sluit door verschillende coronabesmettingen

MaasmechelenDe buitenschoolse kinderopvang ‘t Huis in Vucht (Maasmechelen) moet de deuren sluiten door coronabesmettingen. De kinderopvang zal minstens tot en met woensdag 8 december gesloten zijn.

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. “Een migratieachtergrond is net voordelig!”: Hasan verkoopt wereldwijd Belgische frieten tot zelfs aan het Marokkaanse koningshuis
  PREMIUM
  Maasmechelen

  “Een migratie­ach­ter­grond is net voordelig!”: Hasan verkoopt wereldwijd Belgische frieten tot zelfs aan het Marokkaan­se konings­huis

  De frieten van bij uw favoriete frituur of kebabzaak komen niet zomaar uit de lucht vallen, maar worden aangeleverd via groothandelaars die dat dan weer kopen van andere frietproducenten. Eén van die frietproducenten is Hasan Sahin (35). De Maasmechelaar van Turkse origine verdeelt wereldwijd hét Belgische exportproduct met zijn bedrijf ‘No.1 Potatoes’: frieten! “Zelfs het koningshuis in Marokko is klant bij ons", zegt Sahin, die naar eigen zeggen een voorbeeld wil zijn voor jongeren met een migratieachtergrond.